Widok

Zajęcia dla dzieci

Dzień dobry. Czy ktoś z Państwa orientuje się, ma wiedzę na temat zajęć dla dzieci nie uczęszczających do szkoły i przedszkola organizowanych na terenie gminy Szemud? Czy takie zajęcia w ogóle są tutaj organizowane? Mam na myśli zajęcia w jakichś klubikach, świetlicach, itp. dla maluszków (2 - latków, 4 - latków)? Będę wdzięczna za wszelkie informacje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dla 4 latków są bardzo fajne zajecia na hali w Bojanie poniedziałki i środy uks judo dragon
są tez zajęcia taneczne
dla dwu latka puki co chyba nic nie ma ale wiem z pewnego źródła ze juz niedlugo powstane pełnowymiarowa hala zabaw (taki odpowiednik amazonii) z warsztatami i salkami na urodzinki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo dziękuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

chcialam Pani zapytac a czy ta sala zabaw dla dzieci powstanie w Bojanie? Byloby wspaniale :) takie miejsce dla najmlodszych.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (692 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Turyści z ciepłych krajów w Bojanie (6 odpowiedzi)

Wie ktoś może skąd ich tylu ostatnio się pojawiło w Bojanie?

Niedorozwoje z Ulicy Polarnej znów w natarciu. (13 odpowiedzi)

Znowu rodzinka z Polarnej niegrzesząca inteligencją walą muzyką na pół osiedla. Jak Wam sprawia...

do góry