Widok

Zajęcia dla dzieci

Dzień dobry. Czy ktoś z Państwa orientuje się, ma wiedzę na temat zajęć dla dzieci nie uczęszczających do szkoły i przedszkola organizowanych na terenie gminy Szemud? Czy takie zajęcia w ogóle są tutaj organizowane? Mam na myśli zajęcia w jakichś klubikach, świetlicach, itp. dla maluszków (2 - latków, 4 - latków)? Będę wdzięczna za wszelkie informacje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dla 4 latków są bardzo fajne zajecia na hali w Bojanie poniedziałki i środy uks judo dragon
są tez zajęcia taneczne
dla dwu latka puki co chyba nic nie ma ale wiem z pewnego źródła ze juz niedlugo powstane pełnowymiarowa hala zabaw (taki odpowiednik amazonii) z warsztatami i salkami na urodzinki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo dziękuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

chcialam Pani zapytac a czy ta sala zabaw dla dzieci powstanie w Bojanie? Byloby wspaniale :) takie miejsce dla najmlodszych.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Jechowi przy ul. Św. Józefa (83 odpowiedzi)

Słyszałam że znajduje się tam jakaś sekta jechowych którzy notorycznie śpiewają na pół bojana co...

siedziba urzędu (5 odpowiedzi)

Czy to prawda, że nowa siedziba urzędu naszej gminy jest na gruncie i w budynku należącym do wójta?

collegium tumanum (3 odpowiedzi)

Czy wójt zwrócił nasze, mieszkańców gminy pieniądze, które przeznaczył na dyplom MBA z...

do góry