Widok

Zajezdnia Wrzeszcz

Zajezdnia Wrzeszcz Temat dostępny też na forum:
Tuż przy planowanym osiedlu Zajezdnia Wrzeszcz znajduje się przystanek autobusowy i tramwajowy. Z uwagi na bliskość żłobka, przedszkola, szkoły oraz wielu punktów handlowych i usługowych jest to również dobre miejsce do zamieszkania dla rodzin z dziećmi.

Budynki Zajezdni Wrzeszcz będą miały od pięciu do dziewięciu kondygnacji nadziemnych. W pierwszym etapie powstać mają dwa budynki o ...
więcej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

My szukamy miejsca dla siebie w Gdańsku i chyba postawimy na ZW :) Nie mogę się doczekać, aż sfinalizujemy sprawę, ale już nieśmiało też myślę o wystroju wnęrza... oj, będize pięknie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10

My prawie na pewno tu zamieszkamy :) Nie mogę się doczekać, przenosimy się spod Trójmiasta do Gdańska, zawsze o tym marzyliśmy :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

potwierdzam

syf kiła i mogiła a wszystko w kosmos cenie
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie dostaniesz dobrej oferty

j.w
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

mieszkam na tym osiedlu

i napisze tak- jedno z najbrzydszych nowych osiedli w gdansku, zero zieleni, osiedle zalane betonem bardzo gesta zabudowa w lecie pelno turystow, jak ktos ma dzieci i mysli kupic tu mieszkanie to szczerze odradzam zero placu zabaw, ba nawet brak miejsca na takowe . Starsze dzieci tez sie wynudza niemilosiernie. Kupowalam w 2018 roku i tak ceny wydawaly sie wysokie ale teraz to jakis kosmos, takze kupno na wynajem tez wydaje mi sie slabym pomyslem tym bardziej ze lokalizacja tez nie jest jakas super. Ja osobiscie w tej chwili mocno mysle o sprzdazy mieszaknia na tym osiedlu.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ceny są dość dobre, o czym Ty mówisz? Mieszkania w mieście kosztują, wbijcie to sobie. Ja szukam teraz mieszkania i rozważam ZW, to jedna z ciekawszych propozycji w Trójmieście w moim budżecie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ceny z kosmosu!

Mieszkania zwyczajnie są przewartościowane, dlatego wiele osób kupiłoby, a tak szukają dalej.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja mam dobre wspomnienia z okolicą, a szukam teraz mieszkania dla mojego syna nastolatka (zamieszka tu za parę lat, na razie chcę ulokować kapitał i wynajmować) - ZW bardzo mi się podoba i chyba, o ile dostanę dobrą ofertę, zdecyduję się na zakup mieszkania tu na osiedlu :)

Kupiłam małe mieszkanie ,w pięciopiętrowym budynku.Narazie bez zastrzeżeń.Dla mnie priorytetem była lokalizacja ,do tramwaju 3min,do plazy 20.Niedaleko Park Millennium .Rozwazam zakup roweru. Faktycznie jest troche ciasno ,ale chyba wszedzie dewloperzy nie przejmuja sie ciasnota.Wyciskaja z gruntow ile moga.W kazdym razie plusy na Zajezdni dominuja.Przybywa sklepow ,liczę na mała gastronomię,jest estetycznie ,nowocześnie a znajomni którzy mnie odwiedzają po prostu zachwyceni.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Rozważam kupno mieszkania pod inwestycję i zainteresowałem się właśnie Zajezdnią - wygląda fajnie, lokalizacja też powinna być ok - ktoś ma tu jakieś większe doświadczenia? Chętnie poznam inne opinie, poza moją powierzchowną, choć wydaje mi się, że wszystko tu się zgadza :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Super

Piekne osiedle,nowoczesne,doskonała lokalizacja,wykonanie przez firmę Robyg bez zastrzeżeń.To już drugie mieszkanie zbudowane przez tego dewelopera które kupiłem.Nie ma do czego się przyczepić.A złe opinie piszą zazdrośnicy.

Jak się nie ma nic do powiedzenia, to jak widać powyżej, pisze się co się wie :)
Oczywiście impotencie intelektualny, że nie kupię. Oglądnąłem kilka lokali i się uśmiechnąłem z politowaniem. Wyścig jak upchnąć najwięcej :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zioolo

To nie kupuj jak się nie podoba. d*pę zawracasz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

bardzo ok!

Mi tam się podoba to osiedle! Nie rozumiem zastrzeżeń, chyba piszą je ludzie, którzy na własne oczy nie widzieli ZW
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

To widzą tylko nieliczni. Mała Sycylia ma się dobrze. Doić frajerów w kolebce Bolkowej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Robyg public relations bureau in ekszyn (pisownia celowa adekwatna do wpisu. Żenada takie coś nazywać godnym uwagi. Betonowy moloch, po raz kolejny bez wentylacji. A, zapomniałem- są okna. Dziękujemy Ci Robysiu
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nic dodać, nic ująć. To jest "test łosia" w kategorii budownictwa (zwana w nowomowie partyjnej deweloperskiej)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

to teraz

kupcie sobie klucze
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kupiliśmy tu mieszkanie, nie możemy się doczekać kluczy :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry