Widok

Zaklęta nora

Jeżeli ktoś wpadnie na pomysł poszukiwania nieruchomości na ul. Kruszyńskiego to niech się zastanowi lilka razy. Co drugi weekend muza nawala jak we Władku. Banda rozumnych inaczej uważa, że puszczanie muzyki na cały regulator jest fajne. A to zwykłe buractwo.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co drugi ? Czyli się starzeją.... 20-30 lat i będą "kiedy ranne wstają zorze" punkt 6.00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Myślę że w odwecie kiedy ranne wstają zorze o 6 rano po nocnej imprezie może zostać zrozumiane
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Uwielbiam tą grupę bylych rolników, którzy dali się wysprzedać deweloperowi jak młode pelikany za bezcen. Deweloperzy ponastawiali bliźniaków a teraz biedni eks-rolnicy mają żal, że komuś przeszkadza puszczanie muzyki na cały regulator i halasowanie motorem. Zaznaczam, że nikt nie ma pretensji o traktor, kombajn czy zapach gnojowicy a o inne burackie zachowania. Poczekajcie jak się jeszcze więcej osób wprowadzi:D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Budżet gminy a inwestycje w Bojanie (13 odpowiedzi)

Czy dobrze liczę że nasza gmina przeznacza na inwestycje w Bojanie około 1 % budżetu? W tym roku...

Gaz (22 odpowiedzi)

Witam. Mam pytanie do osób starających się o podlaczenie gazu na działkę? Czy sa jakieś problemu...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (704 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

do góry