Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Beata z rodziną - ocena Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą zakrzewski przy organizacji...
~Beata z rodziną
1

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 30 stycznia 2025

Małgosia - ocena Po raz drugi Polecamy Profesjonalną organizację pochowku z uwzględnieniem...
~Małgosia
1

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 30 stycznia 2025

Alicja - ocena Dziękuję bardzo za miłą, kompetentną i profesjonalną obsługę ceremonii...
~Alicja
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 25 listopada 2023

Cezary - ocena Dziękuję Firmie Pogrzebowej "Zakrzewscy" za profesjonalne podjęcie tej usługi...
~Cezary
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 30 października 2023

Rysiek z rodziną - opinia wątek zamknięty Bardzo dziękujemy za profesjonalną obsługę oraz eleganckie przygotowanie...
~Rysiek z rodziną
1

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 9 października 2020

Rodzina - opinia wątek zamknięty Dziękujemy za miłą, kompetentną i profesjonalną obsługę ceremonii pogrzebowej...
~Rodzina
1

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 4 października 2020

Bogdan - opinia wątek zamknięty Bardzo szlachetna i w pełni kompetentna obsługa w biurze, niezwykle...
~Bogdan
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 23 stycznia 2020

Brak słów wątek zamknięty Brak słów na panią w biurze! Nieogarnęła nic! Pomimo zapewnień ze się zna na...
~AS IA
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 20 października 2016

SKANDAL wątek zamknięty Pracownicy odklepują swoje zadanie! Panowie niosący trumnę nie wyróżniają się...
~Rozgoryczona Rodzina
2

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 4 kwietnia 2011

Pogrzeb wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z obsługi i organizacji pogrzebu mojego...
~Grażyna Borkowska
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 8 lipca 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry