Widok
Zakup łóżka do sypialni
W październiku zakupiliśmy (podpisaliśmy umowę wpłacając zadatek) z żoną w salonie łóżko do sypialni. Mieliśmy oczekiwać do końca listopada i ku naszemu zaskoczeniu już w połowie miesiąca otrzymaliśmy informację o możliwości odbioru. W dniu dzisiejszym udałem się do salonu w celu dogrania szczegółów i jakie było moje zaskoczenie gdy potraktowano mnie jak intruza. Obcesowo odesłano do kasy celem opłacenia rachunku a do tego Pani ekspedientka nie była w stanie odpowiedzieć czy w ramach transportu jest również montaż (mimo tego, że regulamin przewiduje uzyskanie tej informacji u sprzedawcy). Kasa to oddzielna opowieść i do tego tragiczna (nie będę się rozpisywał). Gdy w końcu dotarłem do punktu zajmującego się transportem, to na stojąco odebrano ode mnie dokumenty, bo dwóch panów zajmujących się dowozem zajmowało fotele i nie było w stanie się podnieść gdy przyszedł klient. Żenada do kwadratu. Ciekawi mnie tylko jaka będzie jakość dostarczonego towaru. Niemniej na zakupy więcej do tego sklepu nie wrócimy.
Moja ocena
Agata Meble
kategoria: Salony meblowe
obsługa: 1
oferta: 3
jakość asortymentu: 3
przystępność cen: 2
ocena ogólna: 2
2.2
* maksymalna ocena 6