Widok

Zakwasownia- praca opinie

Czy ktos tam pracuje/ pracował jakies opinie?
Często szukają na produkcje, magazyn .
popieram tę opinię 58 nie zgadzam się z tą opinią 13
Wszystkie komentarze negatywne usunięte.

Nie polecam.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 42
Sama jesteś negatywna
popieram tę opinię 39 nie zgadzam się z tą opinią 18
Z jakiegoś powodu wszystkie komentarze tutaj są usuwane i nie można się dowiedzieć niczego prawdziwego
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 35
Nie, tylko te które były typowym hejtem choć i parę takich zostało. Ale że niby czego się dowiedzieć? Przecież pracowałaś tam
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 14

Jeśli dają zlecenie to już samo przez się świadczy o pracodawcy.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 28

Jeśli ktoś raz na tydzień regularnie chce kogoś oczerniać to coś o nim świadczy...
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 11

Aha bo Ty nadal twierdzisz, ze te wszystkie komentarze, które tu były ale je usunęliście, pisane były przez jedna osobę ???? To współczuje. A co do hejtu, nigdy nie spotkałam się z takim hejtem jak w Zakwasowni. Jak nie lubisz ludzi to z nimi nie pracuj, pływaj sobie kutrem w Lebie albo pchaj palety na magazynie w Lidlu.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 25

"Jak nie lubisz ludzi to z nimi nie pracuj, pływaj sobie kutrem w Lebie albo pchaj palety na magazynie w Lidlu." - a to akurat sama do siebie chyba mówisz.
ps: dodanie avatara do profilu pod wcześniejszym komentarzem, żeby pokazać , że jest się inną osobą komentującą odrazu rzuca się w oczy ;))))))))) .
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 11

Up up
Go work moze tam ktoś cos napisze o ekologicznej przetwórni ...
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nawet nicka nie potrafisz wymyśleć , że papugujesz czy to celowe zmylenie? Każdy inteligentny i tak widzi, że jesteś hejterką i naklaniasz do hejtu. Może zacznij najpierw od ocenienia siebie a potem innych.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 21

No cóż, ekipa z Ukrainy widać bardziej się sprawdza niż Polacy
W 8 osób worek kalafiora ,8 godzin robili .
A Polacy to tylko szybciej i za wolno .
Karma wróci, jedzenie powinno być przygotowywane z miłością i radością.
A w takiej atmosferze to raczej nie da rady
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 5

Urwali z kasy co mogli , pracowników garstka ... dramat
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 7

Kierowniczka której oddali , obrzad za kuchnia zalej buractwo . A więc nie polecam .
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 5

A co z ich " restauracjami"? Jak to w ogóle im funkcjonuje przy takim sprzedawanym syfie?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7
Dokładnie! Usuwane nieprzychylne oraz prawdziwe komentarze. Ta firma kreuje się na eko, a produkty to SYF! Kto był na produkcji ten wie. Właściciele znają się na marketingu, więc potrafią ściemniać w internecie, jacy to oni są eko i organic. Zarabiają na naiwnych. Nieetyczna firma
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8

Widocznie jeszcze się nie przekonałeś /łaś na własnej skórze :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Pracowałam na produkcji musiałam odejść ale polecam praca fajna fajni ludzie i pieniądze tez spoko wróciłabym jak bym mogła
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9

Inne tematy z forum Praca

Ile za sprzątanie? (56 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

Feromony w pracy (7 odpowiedzi)

Chciałabym wypróbować feromonów na ludziach z pracy pod wpływem pewnej publikacji o zachowaniach...

Życie za granicą to też nie bajka... (52 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

do góry