Widok
Zalecam ostrożność
Po odejściu od kasy trzeba koniecznie sprawdzić kwoty na paragonie bo na półkach jest napisane "promocja"(nie chodzi o karty sum)a nagminnie kasują produkty w "normalnych"cenach.Po drugie przyniosłam kiedyś do domu w ich bułce tartej mole zbożowe.Po trzecie w torebce z ryżem firmy EKO chodziły bardzo małe,podłużne,szybko ruszające się robaki.Obrzydlistwo.Nie mam pojęcia co to było.To nie były faraonki.Gdy pokazałam to w informacji to pracownica wzięła z obrzydzeniem w dwa palce i nie mogla uwierzyć w to co widzi.Powiedziała tylko "fuj"i oddała mi natychmiast pieniądze.Także wszystkie produkty EKO dla mnie od tamtych wydarzeń nie istnieją bo skąd mogę wiedzieć czy w mące z której zrobiono makaron nie chodziły robale albo co za świństwo chodziło po groszku,kukurydzy czy ananasach zanim włożono je do puszek.Te produkty kuszą bo są tanie bo pewnie przechowywane są w beznadziejnych warunkach.Ja już nigdy nic firmy EKO nie kupię.
Moja ocena
E. Leclerc
kategoria: Hipermarkety
obsługa: 4
asortyment: 3
promocje: 3
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 4
3.8
* maksymalna ocena 6
Zgadzam się absolutnie z tą opinią, nagminnie oszukują na cenach; ja za każdym razem sprawdzam paragon i bardzo często okazuje się, że nabito mi cenę wyższą niż ta podana na półce. Pani w punkcie informacyjnym wydaje się, że jest kimś na kształt VIP-a, owszem zwraca pieniądze ale robi to z taką łachą i strzela takiego focha, że niedobrze się robi. Najbardziej jednak poraża GŁUPOTA tych pań, wczoraj mój komentarz odnośnie błędnie nabitej ceny skomentowała "są czytniki cen na sklepie, można sprawdzić cenę"...... ręce opadają. Gwoli ścisłości dodam, taka na czarno farbowana jędza.