Widok
Żałosna selekcja!
Wybrałam się ze znnajomymi do tego klubu. Stojąc w kolejce nie wpuszczono jednego z moich znajomych ponieważ miał czarne adidasy. Wpuszczano innych w podobnym obuwiu. Od tak zwanego "Rudego" zero szacunku. W klubie po parkiecie były kopane butelki i nikomu ich się nie chciało sprzątnąć. Bardzo nie miła obsługa. Klub przeludniony. Więcej nie pójdę do tego klubu ponieważ nie są monopolistami. Odradzam każdemu.
Moja ocena
Klub Parlament
kategoria: Kluby, dyskoteki
obsługa: -
klimat i wystrój: -
przystępność cen: -
ocena ogólna: -
0.0
* maksymalna ocena 6
Słabiutka, bardzo słabiutka prowokacyjka :)
O ile selekcja- niewykluczone, że ktoś był np. nawalony, więc nie wszedł, a potem się żali, że Rudy mnie wpuścił, bo miał czarny adidasy :)
To obsługa jest tu maxymalnie świetna, o kopanych butelkach nie ma mowy, obsługa działa szybko i skutecznie, co za pierdoły pociskasz.
"Więcej nie pójdę do tego klubu ponieważ nie są monopolistami."
Nie pójdziesz dlatego, że nie są monopolistami, ale nie dlatego, że ci się nie podobało np. "przeludnienie"? )
O ile selekcja- niewykluczone, że ktoś był np. nawalony, więc nie wszedł, a potem się żali, że Rudy mnie wpuścił, bo miał czarny adidasy :)
To obsługa jest tu maxymalnie świetna, o kopanych butelkach nie ma mowy, obsługa działa szybko i skutecznie, co za pierdoły pociskasz.
"Więcej nie pójdę do tego klubu ponieważ nie są monopolistami."
Nie pójdziesz dlatego, że nie są monopolistami, ale nie dlatego, że ci się nie podobało np. "przeludnienie"? )