Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Kurs dla kandydatów na tłumacza przysięgłego wątek zamknięty Polecam wszystkim zainteresowanym! Obsługa bardzo przyjazna, dostosowana do...
~Miśka
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 18 lutego 2014

polecam wszystkim wątek zamknięty Ja akurat mam przyjemność mieć zajęcia z Magdą, a więc jak przypuszczam...
~Tomek
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 23 stycznia 2014

Serdecznie polecam! wątek zamknięty Świetna inwestycja pieniędzy. Zajęcia są bardzo ciekawe i urozmaicone,...
~Kasia
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 2 lipca 2013

POLECAM wątek zamknięty Oceana ogólna 6 - POLECAM, ukończyłam kurs "legal english" - i zapewne to nie...
~Legal-istka
-

dodano: 25 czerwca 2013

Najlepsza szkola językowa w Trojmiescie! wątek zamknięty Uczęszczalam do rożnych szkół językowych i mogę śmiało powiedzieć, ze Zalucka...
~Ania
-

dodano: 18 czerwca 2013

Aleksander - opinia wątek zamknięty Obecnie biorę udział w kursie legal english. Zajęcia prowadzone są na wysokim...
~Aleksander
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 18 czerwca 2012

Polecam! wątek zamknięty Profesjonalne podejście do zajęć, pełne wyposażenie sali, bardzo dobre...
~MS
-

dodano: 7 czerwca 2012

Serdecznie polecam wątek zamknięty Szkoła jest naprawdę godna polecenia. Duży plus za specjalizację,...
~ACh
-

dodano: 31 maja 2012

polecam kursy legal english wątek zamknięty - bardzo dobrze i profesjonalnie prowadzone zajęcia, - zróżnicowane, a przez...
~A.
-

dodano: 21 maja 2012

Super wątek zamknięty Jak najbardziej polecam. Tematyka zajęć dostosowana do branży, w którj...
~Kamila
1

dodano: 14 maja 2012

Bez najmniejszych zastrzeżeń wątek zamknięty Lektorzy robią wszystko by dostosować kurs do wymogów kursanta. Propozycje i...
~Andrzej B
1

dodano: 13 maja 2012

Polecam wątek zamknięty Bardzo gorąco polecam tę szkołę - uczęszczam już na drugi kurs (język...
~Natalia
1

dodano: 13 maja 2012

Świetna Szkoła!!! wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z kursu.Jest to szkoła o bardzo wysokim standardzie...
~Warkoczyk
-

dodano: 17 maja 2012

zdecydowanie polecam wątek zamknięty Dobrze, że takie miejsca istnieją. Szkoła prowadzona z pomysłem i...
~gm
-

dodano: 15 maja 2012

K. - opinia wątek zamknięty Chodziłam na zajęcia do szkoły Zalucka. Jeśli chodzi o poziom nauki to...
~K.
2

dodano: 24 kwietnia 2012

Doskonale. wątek zamknięty Jestem absolutnie zachwycona poziomem prowadzenia zajęć. Uczęszczam na kurs...
~Ania Bober
1

dodano: 7 lutego 2012

Polecam! wątek zamknięty Super szkoła. Dobrze wyposażona, bardzo miła obsługa, Pani Magda właścicielka...
~Marta
1

dodano: 21 lutego 2012

opinia o szkole ZAŁUCKA LBM wątek zamknięty jestem aplikantem radcowski i polecam wszystkim szkolę Zalucka. Uczęszczam na...
~aplikant radc. 46
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 21 czerwca 2011

Monika - opinia wątek zamknięty Gorąco polecam. Bardzo wysoka jakość prowadzonych zajęć, lekcje są zawsze...
~Monika
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 16 kwietnia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry