Widok

Zamkną wiele ulic, bo będzie mecz

Ludzie przecież to jest jakaś paranoja że podczas meczu aż jest tyle ulic pozamykanych . To co ważniejsi są kibole a nie pasażerowie komunikacji miejskiej.

Komunikat od zkm Gdynia
W dniu 21 lipca 2023 r. (piątek), w związku z meczem piłki nożnej rozgrywanym przy ul. Olimpijskiej w godz. ok. 15:00 - 21:00, nie będzie możliwości przejazdu ul. Sportową i Olimpijską. Autobusy linii 192, w kursach ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sport to zdrowie!

Ty jesteś mniej ważny...
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 32

No faktycznie brak słów
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 1

wyluzuj gościu
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ma rację Pawlo Gdynia
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

A skąd ty masz takie info
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

W tym momencie tylko i wyłącznie miasto Gdynia robi na złość Mieszkańcą bo przez ich widzi misie wiele osób będzie musiało dojechać taksówkami a to wcale nie jest tanio
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

Zgadza się masz absolutną rację
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

spadaj
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Za to Ty robisz na złość swojej polonistce tym "Mieszkańcą"...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Serio? Zamknięcie ulic, po których jeździ o tej godzinie kilka samochodów na krzyż, jest dla Ciebie takim problemem?

Gdyński Syf Powszedni się aktywował na Trójmiasto.pl? Po za tym w sumie też nie wiem po co zamykać dla, może 300 osób, które przyjdą, bo reszta wie co ma robić.....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

no bo skąd

z internetu wiem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ty gościu skoro niby masz takie info z internetu to pochwal się kurde wszystkim z jakiej dokładnie strony internetowej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Właśnie sprawdziłem ile mnie będzie kosztować taksówka z Gdyni Redłowo skm do Małego Kacka i kurde uwaga 15zł i co kto mi teraz to zapłaci jak specjalnie będą pozamykane ulice dla autobusów
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Chciałeś zabłysnąć?

Od kiedy mieszkasz w Gdyni?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ty gościu jak chcesz tak kurde wiedzieć to ja w Gdyni mieszkam od 39 lat. Weź chłopie wyluzuj pewnie ty sam chcesz tu zabłysnąć
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Widzę że jest sporo komentarzy blokowanych przez trójmiasto pl , I bardzo dobrze bo troli internetowych i hejterów trzeba wyeliminować
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak jest masz rację
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry