Widok
Zanax, Wonex, (Zanax, ul.Chmielna 45/c, 00-999 Warszawa)
i inne podobne to to samo. Oszuści jakich mało. Więcej na http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,793937,0,0
i inne podobne to to samo. Oszuści jakich mało. Więcej na http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,793937,0,0
Firma ZANAX oferująca super zarobki (700 zł za 450 złożonych długopisów lub 1400 zł za 900 złożonych długopisow) to OSZUŚCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wysyłają maila z ofertą, trzeba wpłacić im 8 zl, moze to i nie duzo ale policzcie ile to jesli powiedzmy ze dziennie 20 osob co najmniej im wplaci!!!! W mailu (ktory zreszta jest napisany przez jakieś amatora i anaalfabete) są podane 2 nry telefonów, ktorych nikt nie odbiera a skrzynka pocztowa jest zapchana wiadomosciami, maja rzekomo podane nry NIP i REGON ale mozna sprawdzic na stronie CEIDG że taka firma nie istnieje! Ludzie nie robcie z siebie idiotów, nie dajcie im zarabiac na swojej glupocie!!!!
Tak, super firma, takich jak wiele. Ludzie, kto wysyła kase za umowe, depozyt, itp itd? Jak wiele agencji w polsce doszło już do tego że nie pobiera opłat. Na wielu stronach www można przeczytać, nie płać za to, za tamto. A ty "zdzichu", jak chcesz to napisz jak długo pracujesz w tej "super firmie" i ile zarobiłeś, zamiast wkręcać swoich rodaków, bo coś zarobisz. Masz odwagę?
Tak się pięknie składa że mieszkam w okolicy siedziby firmy Zanax, postanowiłam się tam przejechać i okazało się że pod wskazanym adresem nie ma takiej firmy, nie wiem gdzie jedna z Pań pisząca wcześniej - osobiście odebrała materiały :-) Dlaczego firma podaje błędny numer NIP i REGON oraz telefony pod które nie można się dodzwonić ? Już to daje do myślenia że coś jest nie tak i że to naciągacze - żerujący na biednych którzy czytając takie piękne obiecanki wysyłają pieniądze. Kto by nie chciał zarobić 1400 zł za 900 złożonych długopisów :-) :-) bajka :-) dla naiwnych. NIE DAJCIE SIĘ NACIĄGNĄĆ - TAKICH FIRMY JEST KILKADZIESIĄT, co pewien czas zmieniają nazwę, adres itp Jedyne co jest poprawne to numer konta na który należy dokonać symbolicznej wpłaty :-)
co prawda to prawda. Firma zanax to oszuści !! niestety dałam wrobic w tą piękną bajkę i wpłaciłam im pieniądze na konto bo jednak wierzyłam że potrzebują do pracy przy składaniu długopisów. niestety ani długopisów ani 8zł nie widac ! i nawet ich mali już został usunięty bo wiadomości wracają do nadawcy...
brak słów
brak słów
Ja rozumiem, że biedny łapie się każdej okazji aby zarobić..ale na miłość boską, jak można się tak frajersko podpuścić? Czemuś biedny? Bom głupi!
Przepraszam za ostre słowa, ale do cholery, wczoraj się urodziliście? Tyle się klepie o podobnych pracach chałupniczych, tyle razy się wałkuje aby nie wierzyć nikomu kto chce aby mu przesłać pieniądze...a wy tak wszystko na opak! No kurcze, powinniśmy wam współczuć czegoś?
Obudzcię się wreszcie..
Przepraszam za ostre słowa, ale do cholery, wczoraj się urodziliście? Tyle się klepie o podobnych pracach chałupniczych, tyle razy się wałkuje aby nie wierzyć nikomu kto chce aby mu przesłać pieniądze...a wy tak wszystko na opak! No kurcze, powinniśmy wam współczuć czegoś?
Obudzcię się wreszcie..