Widok
Zapasy styl wolny
Witam jak w tytule chodzi o zapasy w stylu wolnym. Czy jest ktos kto sie orientuje czy w Gdansku sa prowadzone takie treningi dla amatorow? Najlepiej od podstaw. Z tego co mozna wyszukac w internecie wszedzie sa prowadzone w stylu klasycznym lub dla "zawodowcow" 5-7x w tygodniu ktorzy trenuja od 6roku zycia. Moze jest ktos chetny zeby tak jak ja trenowac zapasy? Moze wspolnie zorganizujemy salke, trenera, jakiegos bylego zawodniczka, albo czynnego? Jakas kameralna krupka?
hej, też lubię ten sport
ale o zapasach w trójmieście nie słyszałem i to jeszcze dla początkujących, z tego co wiem to w niektórych klubach, gdzie trenuje się mma, submission wresling lub bjj mają jeden lub dwa treningi w tygodniu z zapasami, dlatego proponuję poszukać w tych klubach.
Inną fajną opcją jest rozpoczęcie rreningów bjj, tam generalnie walka nastawiona jest na parter. Chętnie dołączę do twojej grupki, jeśli taką zorganizujesz :) kontakt na priv
ale o zapasach w trójmieście nie słyszałem i to jeszcze dla początkujących, z tego co wiem to w niektórych klubach, gdzie trenuje się mma, submission wresling lub bjj mają jeden lub dwa treningi w tygodniu z zapasami, dlatego proponuję poszukać w tych klubach.
Inną fajną opcją jest rozpoczęcie rreningów bjj, tam generalnie walka nastawiona jest na parter. Chętnie dołączę do twojej grupki, jeśli taką zorganizujesz :) kontakt na priv
http://www.zksgranica.cba.pl/ - to co prawda klasyk, ale wolnych raczej nie znajdziesz w trójmieście (nie licząc klubów łączonych takich jak np. pirania w gdyni/sopocie, gdzie wjazdy w nogi to podstawa)
poza tym, skoro trenowałeś wcześniej takie rzeczy jak MMA/BJJ czy klasyka to nie powinno Ci to robić specjalnej różnicy
zawsze też możesz pojechać do Ankosu, hehehe
poza tym, skoro trenowałeś wcześniej takie rzeczy jak MMA/BJJ czy klasyka to nie powinno Ci to robić specjalnej różnicy
zawsze też możesz pojechać do Ankosu, hehehe