Widok

Zapisałam córkę

szkoła położona w super miejscu, z parkingiem na dole i autobusami. Miałam trochę obaw, ale zapisy do szkoły są bardzo profesjonalne a przy tym przyjemne, rozmowa z dyrekcją to coś z czym pierwszy raz się spotykam, a było bardzo fajnie. oferują sporo zajeć dodatkowych, zostałam również oprowadzona po szkole. Dzieciaki mają ładnie przygotowane sale. Oczywiscie, dam znac jak już zacznie się rok i będę mogła wiecej rzeczy ocenić, ale na razie, za klimat, możliwości rozwoju i podejscie do klienta, wielka 6!
Moja ocena
Katolicka Szkoła Podstawowa kategoria: Szkoły podstawowe
poziom nauczania: 6

zajęcia dodatkowe: 6

wyposażenie: 6

bezpieczeństwo: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jak możesz oceniać poziom nauczania, skoro córka jeszcze nie chodzi do szkoły?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
tak jak napisałam na początku:) - jeszcze tą opinię poprę lub zlikwiduje, tymczasem przedstawiono mi plany zajęć, kompetencje nauczycieli i wyniki zdawalności testów. Niestety w recenzji nie można dać "nie wiem jeszcze". Tym niemniej byłam na tyle pozytywnie zaskoczona samym procesem rekrtacji i dotychczasowym działąniem, że zdecydowałam się napisać, tak by inni rodzice wiedzieli chociaż jak to wygląda (co zresztą napisałam w opinii:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy mogłaby Pani coś więcej napisać o tej szkole?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo prosze o wszelkie informacje o szkole - czy ktos z Panstwa wie cos wiecej? bede b wdzieczna!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry