Widok

Zaplątani

Zaplątani Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Zaplątani.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgadzam sie z przedmówcom. Coraz częściej śmieszne sceny ze zwiastunów nie pojawiają sie w filmach i pewnie będzie je można obejżeć na płycie DVD w scenach usuniętych
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zgadzam się

Tak masz rację byłam na tym filmie i polecam świetny nowoczesna historia znanej nam bardzo dobrze Raszpunki, ale to co było w zwiastunie dziwne i dla mnie nie zrozumiałe nie pojawiło się to w filmie. To jakiś żart to były najśmieszniejsze sceny i oczywiście po kinie wyszłam wściekła, ponieważ nie było świetnego tekstu zaraz strzele focha. Po prostu to schrzanili więc ocena 2,5/5 Tak nie powinno byc, zwiastun powinien pokazywać i zachęcić filmem a nie wprowadzać w błąd.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

jeszcze nie widzialam

nie widzialam jeszcze ale musi byc fajny widzialam zwiastun i ... fajny!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Niesamowita bajeczka

niby bajka ale ileż można się doszukać powiązań z naszym prawdziwym życiem. Na bajce byłem z koleżanką i jej małą córeczką. A ja ? Ja mam 28 lat i się popłakałem... polecam !! Pójdę jeszcze raz na wersje 3D !!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zwiastun wprowadza w błąd?

Słuchajcie byłem wczoraj na 3d w Krewetce i owszem bardzo fajny film ale wyszedłem z kina z uczuciem wydymania. Oglądamy sobie zwiastun, lecimy do kina a tam brakuje kilku fajnych scen, które wypełniły zwiastun w sporej części. O co biega? Nie było scen kiedy koleś walczy z obezwładniającymi go włosami (m.in. jak sam się wali piąchą w twarz), nie było jak spada na krześle z wieży, jak zostaje "przywalony" włosami u podnóża wieży. Czy wersja 3d po prostu nie zawiera tych scen czy Krewetka poleciała w kulki i przycięła sobie wersję?
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Film SUPER!!!!!

Bajka pełna humoru i w sumie zaskakujących zwrotów wydarzeń - dla dzieci i dorosłych. Wszyscy się śmialiśmy. Było miło i sympatycznie. Nie było głupich scen wymuszonego zła jak np. w Królu Lwie. Gorąco polecam!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dla dzieci super od lat 4, ale jesli dorosli myslą ze to kolejny Shrek

to nie.!! Bajka typowa z morałem dla dzieci :) jak to baśnie braci Grimm
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Filmy

Ostatnia sesja w Paryżu (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Ostatnia sesja w Paryżu . Przeczytaj o filmie.

Michael (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Michael . Przeczytaj o filmie.

Projekt Hail Mary (11 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Projekt Hail Mary . Przeczytaj o filmie.

do góry