Widok
Zgadzam się
Tak masz rację byłam na tym filmie i polecam świetny nowoczesna historia znanej nam bardzo dobrze Raszpunki, ale to co było w zwiastunie dziwne i dla mnie nie zrozumiałe nie pojawiło się to w filmie. To jakiś żart to były najśmieszniejsze sceny i oczywiście po kinie wyszłam wściekła, ponieważ nie było świetnego tekstu zaraz strzele focha. Po prostu to schrzanili więc ocena 2,5/5 Tak nie powinno byc, zwiastun powinien pokazywać i zachęcić filmem a nie wprowadzać w błąd.
Zwiastun wprowadza w błąd?
Słuchajcie byłem wczoraj na 3d w Krewetce i owszem bardzo fajny film ale wyszedłem z kina z uczuciem wydymania. Oglądamy sobie zwiastun, lecimy do kina a tam brakuje kilku fajnych scen, które wypełniły zwiastun w sporej części. O co biega? Nie było scen kiedy koleś walczy z obezwładniającymi go włosami (m.in. jak sam się wali piąchą w twarz), nie było jak spada na krześle z wieży, jak zostaje "przywalony" włosami u podnóża wieży. Czy wersja 3d po prostu nie zawiera tych scen czy Krewetka poleciała w kulki i przycięła sobie wersję?