Zapraszam do Da Soul Kids Streetdance Studio ! Jest wiele miejsc ,gdzie możesz uczyć się tańczyć, ale znam tylko jedno miejsce gdzie możesz poznać kulturę hip hop'u . Jeśli myślisz, że nie jesteś "zbyt dobry" , uwierz mi - jesteś . To studio rozwija tancerzy, wskazuje im drogę i pomaga im odnaleźć ich własne "Ja" w tańcu. Jeśli myślisz, że nie masz czasu , uwierz mi - masz. Wcale nie uważam, że 2h , które poświęcam na dojazd do studia byłyby straconym czasem, ponieważ wiem, że zmierzam do właściwego miejsca. Do miejsca, które jest jak inny świat. Do miejsca , w którym zapominasz o problemach i pozbywasz się wszelkich smutków . Do miejsca, które daje Ci energie na cały tydzień. Do miejsca , w którym nie ważne jest jak wyglądasz i kim jesteś , liczy się tylko to co chcesz przekazać innym swoim tańcem, więc jeśli chcesz przeżyć najlepsze chwile swojego życia i poczuć coś , czego nie oddałbyś za nic w świecie , jeśli chcesz wziąźć udział w zajęciach po których zmęczony/a lecz usatysfakcjonowany z nabytej wiedzy , wrócisz do domu i nadal będziesz trenował to przyjdź na Żabi Kruk . Dobra rozkmina : ) Polecam !