Widok

Zapraszamy na Kurs Filip - rekolekcje przemiany i odnowy

Kurs Filip to czas, w którym człowiek poznaje Boga, czas w którym człowiek otwierając się na Bożą wszechmoc pozwala uczynić w swoim życiu cud. Ten cud to przemieniające spotkanie z żywym i działający Bogiem. Spotkanie, które sprawia, że odzyskujesz nadzieję, a droga którą zaczynasz kroczyć jest chodzeniem w obecności Kogoś, kto cię bardzo kocha.
Zapraszamy na Kurs Filip!

Termin: 23-25.10.2009
Miejsce: Szkoła Podstawowa Nr 45 w Gdańsku Wrzeszczu
Koszt: 60 zł
Szczegóły: http://snegdansk.pl/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
p_S

Mam pytanie.
Jako, że religiami interesowałem się lat kilka temu dość intensywnie
pytanie brzmi:
czy zesłanie Ducha św. /tj utrata świadomości połączona z przemianą duchową/ jest możliwe bez nakładania rąk modlącego się nad głowę uczestnika tegoż kursu.
"Niektóre rzeczy są dokładnie tym, czym są, i niczym innym."

Charles Bukowski.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
oooo nawet link jakiś
zaraz kliknę,
ale najpierw siatkówka.
"Niektóre rzeczy są dokładnie tym, czym są, i niczym innym."

Charles Bukowski.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak najbardziej!!!!

Często to dzieje się np. podczas Adoracji - kiedy nawet nikt konkretny za tą osobę się nie modli. A Pan Bóg działa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hydepark

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (700 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Rzetelny adwokat do rozwodu (3 odpowiedzi)

Po 15 latach żona mnie zdradziła. Jeszcze bym był w stanie jej to wybaczyć, ale kompletnie...

czy ktoś z Was wygrał w radiu?? (145 odpowiedzi)

Zastanawia mnie czy są tu osoby które wygrały w radiu np RMF FM kasę? Codziennie prawie każde...

do góry