Widok

Zarobki w Leroy Merlin

Witam

Jakie są zarobki w tym markecie, na różnych stanowiskach?

Z góry dzięki za odp
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
2000 brutto, tyle dostaje szeregowy pracownik niezaleznie od dzialu.
Za nadgodziny nie placa, a oddaja w dniach wolnych.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
czyli lipa
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
No lipa, opowiedzialbym wiecej, ale tu nie miejsce na takie polemiki.
W Liroju jedynie co bylo dobre to to, ze pensje miales zawsze na czas, bony na swieta ( choc raz sie zdarzylo ze zamiast bonow kazdy dostal kawe, czekolade, kakao i bombonierke)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
teraz dodatkowo pracownicy poszczególnych działów mają jeździć po klientach!!! i mają zbierać podpisy, że faktycznie byli!

do tego (nie wiem czy we wszystkich sklepach ale o 1 wiem na 100%) montują kamery żeby było widać co pracownicy robią na swoich działach(i nie tylko)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
Witam. Jak byłem na rekrutacji, proponowali mi 2200 brutto dla doradcy klienta na dziale. dają pełny socjal. Netto ponad 1700 zł.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
no to stawka poszła w górę bo utrzymywała się na 2000 br a na rękę dostaniesz około 1600 bo odlicza się 30% a nie 18%....
wszystko też zależy od działu, co do socjalu jest ok pensja zawsze do 10-go, urlop jak zaplanujesz, kiedy trafia sie choroba nikt nie szaleje oczywiście nie do przesady, pranie mózgu to norma, kariera uzalezniona od postawy i chęci włodarzy, ogólnie da się wytrzymać choć nie raz jest człowiek szykanowany i okłamywany a obiecywane góry to tylko na zdjęciu, praca nie polega tylko na obsłudze klienta obowiązki rosną w miarę czasu a wynagrodzenie stoi w miejscu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam kilka pytan. Z gory dziekuje za odpowiedzi.

Czy to prawda ze byly podwyzki i teraz najnizsza pensja to 1800zl netto?

Czy faktycznie mozna pracowac w wybranym wymiarze godzin?

Czy sa jakies premie? Lub obcinaja cos w przypadku nieobecnosci? (tak jak w Lidlu zabieraja 300zl za brak 100% obecnosci)
też jestem ciekawa
to jak z tymi aktualnymi zarobkami?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
nie ma tu pracowników tej firmy?
nie wierze, zeby nikt nic nie wiedzial ;)
Zarobki dalej oscylują w granicach 2000 - 2200zł brutto dla szaraczka. (Robola).

Socjal nawet nawet, ciekawa oferta karty Benefit systems i na tym koncza sie pozytywy, pracuje w jednym z marketow od jego poczatku i kiedys tak nie bylo. Pracownik robil nadgodziny to odbieral kiedy chcial a nie kiedy kierownikowi pasowalo.
Ciagle mieszaja ci w czasie pracy, tak ze na koniec kazdego kwartalu masz nie dogodziny i musisz odpracowywac a tydzien wczesniej miales nadgodziny.
Tak jak w kazdym sklepie, zeby cos osiagnac trzeba gleboko wchodzic bez wazeliny. Mobbing jest tutaj norma i nawet sprawy w sadzie nie odstraszaja przyszlych pracownikow. W jednym ze sklepo w Gdansku juz byly takie 2 sprawy i obie wygrane przez bylych pracownikow wiec chyba o czyms to swiadczy?

Nie polecam, sam szukam juz dluzszy czas czegos innego.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
P.s. jak pokażesz że znasz się na więcej niż 1 dziale, to cie bedą przezucac kiedy im sie zywnie podoba i bedziesz specjalista na 2 dzialach lub nawet 3 , za pensje 1, a nie daj boze jak ci sie nie spodoba to zaraz strasza naganami i poleceniami sluzbowymi.

Żal.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
to kijowe zarobki.czyli nie prawdą jest, że nowy pracownik na dzień dobry dostaje 1800zł netto? i starsi też nie mieli tej podwyżki na 1800zł netto? czy to zależy od sklepu?

bo osoba z mojej rodziny pracuje i mówi, że była taka podwyżka i teraz nowi dostają na dzień dobry tyle co oni (starsi) po kilku latach pracy i po tej podwyżce :P mowa o sklepie poza Gdańskiem.

jestem ciekawa czy w którejkolwiek sieci nie ma dziś mobbingu? bo osobiście nie słyszałam o dobrej pracy we wszelkiej maści sieciówkach/korporacjach :/ wszędzie to samo podejście do pracownika :/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja jestem pracownikiem który pracuje od otwarcia i dopiero po paru latach pracy otrzymałem 100,- brutto podwyżki, gdzie nowi może i mają 1800,- ale starsi na pewno nie, no chyba że jak pisałem wyżej ktoś wchodzi tak głęboko że głowa wychodzi uszami, to może i owszem.
2000zł niezależnie od stanowiska???? mylisz się i to grubo, 1200zł - 2000zł pracownik od kas po zwykły doradca, więcej mają koordynatorzy i kierasy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Najniższa pensja brutto to 1708 zł na kasie, grafik ustala się z m-cznym wyprzedzeniem, nie obcinają pensji za nieobecności (zawsze bedzie mniej jak jesteś na L4).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
1708 to netto czy brutto?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
L4? Takie coś tylko raz a po powrocie pożegnanie ...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Praca

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

do góry