Widok

Zasięg GSM

Witam,
niedługo przeprowadzam się do Bojana i zauważyłem, że w nowej lokalizacji (okolice lasu przy ul. Lesoki/Na Dambnik) mam strasznie słaby zasięg GSM. Mój operator korzysta z sieci Plus, ale wiem, że z T-Mobile też "nie ma szału" w tym miejscu. Zastanawiam się czy zmiana operatora cokolwiek by zmieniła na lepsze.

Jakie są Wasze doświadczenia z Waszymi operatorami w tej kwestii?

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak szukalam działki pod dom, to pierwsze co sprawdzałam, to czy jest zasięg... jedyny sposób, żeby potem nie mieć problemów...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

"Jak szukalam działki pod dom, to pierwsze co sprawdzałam, to czy jest zasięg.." - niech zgadnę, telefonistka. Zdradź, co było drugie najważniejsze przed decyzją o budowie domu - plisssssssssss.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Szukaj w innej miejscowości bo tam masakra !!!!!!! I nie chodzi o zasięg.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

przepływ energii Chi w otoczeniu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czarna Góra - jak sprawdzałem na mapie BTS to wychodziło, że najlepiej powinien działać Orange (nadajnik na kościele). Ja mam Plusa i jakoś daje radę z dzwonieniem, ale już transmisja danych wewnątrz budynku lipa. Żona ma Playa i jest dużo gorzej. Jako, że jestem spętany umową zawieraną gdy mieszkałem w Gdyni przed podpisaniem nowej umowy kupię startery z Orange / T-Mobile i będę sprawdzał jak się sprawują
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cenne informacje, będę musiał w takim razie też wypróbować Orange i/lub T-mobile.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Póki co wypróbowany t-mobile. Jest ok
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z Plusem zawsze były problemy, dobrze działa natomiast T-Mobile. W domu korzystaliśmy jednocześnie z tych dwóch sieci, więc było porównanie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Quadowiec (3 odpowiedzi)

Dzien dobry. Czy ktos kojarzy osobe, ktora wczoraj po godzine 22 wjechala quadem na ulice Mila?...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (697 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

collegium tumanum (3 odpowiedzi)

Czy wójt zwrócił nasze, mieszkańców gminy pieniądze, które przeznaczył na dyplom MBA z...

do góry