Widok

Zaspa - osiedle Hynka

Dom i mieszkanie Temat dostępny też na forum:
chodzi mi o blok przy ul. Skarżyńskiego, zbudowany przez Inpro w 2007 r. - czy ktoś może mi powiedzieć jak się tam mieszka i czy warto kupić tam mieszkanie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,
Mieszkam na tym osiedlu od 3 lat i nie narzekam :) Podobno są jakieś usterki, przynajmniej wypisują tak ludzie na innych forach tylko najciekawsze jest to, że Ci udzie nie mieszkają na tym osiedlu. Powiem szczerze że jeżeli teraz kupował bym mieszkanie to kupił bym je właśnie na tym osiedlu. Opłaty są niskie, ochrona, ogrodzenie, można czuc się bezpiecznie. W mieszkaniu jest bardzo ciepło i koszty ogrzewania również uważam za małe. Wygląd klatek, zieleń, plac zabaw dla dzieci, fontanna robią dobre wrażenie. Jak najbardziej zachęcam do zamieszkania na tym osiedlu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki za odpowiedź, brzmi zachęcająco :) Trochę się tylko boję tej trasy szybkiego ruchu, która ma przebiegać tuż obok - okna mieszkania, które mnie interesuje wychodzą na wschód, więc na pewno będzie ją słychac. Z drugiej strony lokalizacja i fakt, że to nowe budownictwo - kusi :)
ruch tam bedzie jak cholera taka droge szybkiego ruchu tam wybuduja.. ze mieszkania nie beda warte nawet 4 tys za metr :(:((:(
Niestety zgadzam się z Kasią
Mieszkam tu od samego początku i jest bardzo dobrze. Fajnie się z mężem tu urządziliśmy, mamy dobry kontakt z sąsiadami. A co do ruchu samochodowego to zasłonił nas biurowiec i wcale nam nie przeszkadza.
Wiadomo, że są ludzie i taborety i czasem trafi się jakaś sąsiad/sąsiadka uprzykrzająca innym życie, jednak to jest nie do uniknięcia, gdzie by się nie mieszkało.
Większe kradzieże i włamania chyba nie miały tu miejsca - przynajmniej nic o nich nie słyszałam.
Mamy ładny widok na dziedziniec i nasz kot może szaleć na balkonie:)
Poza tym łatwo jest wynająć pokoje np. dla studentów ze względu m.in. na dobrą lokalizację.

Pozdrawiam

Ewa

Inne tematy z forum Zaspa

onkologia na Zaspie?? (12 odpowiedzi)

jaka jest Wasza opinia na temat oddzialu onkologicznego na Zaspie. Pilnie potrzbuję informacji na...

przeprowadzka !!?? (39 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

Leszczyńskich (6 odpowiedzi)

Położenie osiedla gwarantuje dostęp do pełnej osiedlowej infrastruktury i szerokiego wachlarza...

do góry