Widok

Zatkany wjazd do CH Riviera

więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Galerianie dalej w natarciu wyjechali z Fashion i pojechali postać w korku gdzie indziej
popieram tę opinię 44 nie zgadzam się z tą opinią 8

Opinia

A podobno ludzie nie mają pieniędzy taka bieda
popieram tę opinię 110 nie zgadzam się z tą opinią 5

w przeciwieństwie do ciebie ludzie mają oszczędności albo dobrze zarabiają
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 34

Komentarze osób bez ambicji finansowych. Oglądajcie zdjęcia tylko na to możecie sobie pozwolić
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 18

Większość tylko chodzi i ogląda pewnie nawet bez potrzeby ani zamiaru kupienia czegoś.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 6

Bieda biedą. Ale dzieciakom trzeba

Kupić buty, kurtki itd. W tygodniu po pracy, przedszkolu i szkole nie ma szans. Żadna przyjemność, po prostu konieczność.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 13

A niby dlaczego po przedszkolu czy po pracy nie ma szans? Przedszkole do 17, po 16 odbieram g*wniarza i jadę. W czy problem?
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 5

Bo nie każdy

Bo nie każdy pracuje do 15 lub 16. Mój dzień pracy kończy się o 17 plus droga i korki do domu i nim dojadę, to jest 18-18:30. Po 12 godzinnym dniu to już nie myśle o wizytach w centrum handlowym o 20. Chciałabym zrobić sprawunki w weekend widząc na oczy i nie, nie zawsze wszystko da się kupić i wybrać w necie.
I wydaje mi się, ze nie jestem sama z takim trybem życia niestety.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 11

Kobieto, sama sobie stwarzasz problemy. Ciuchów nie kupuje się codziennie. Serio wolisz stać 3h w korku niż się zmobilizować po pracy, zacisnąć zęby i to ogarnąć po pracy? W Twojej wypowiedzi nie wspomniałaś o dzieciach... siedzą na świetlicy do 20? czy są na tyle duże, że wracają same do domu? albo mają ojca, który też jest w stanie ogarnąć dzieci? Widać, że jesteś właśnie typ typem człowieka... stojący w korku z całą swoją rodziną.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

A moje dzieci są tak zmęczone,

Że po 16.30 odebrane z przedszkola I świetlicy (3,5 7 lat) przysypiają w samochodzie i nie są w stanie na spokojnie przymierzyć chociażby butów. Nie wszystko da się kupić online.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jestem mamą od 9 lat z czego 5 lat na etacie pełnym i nigdy nie robiłam zakupów w weekend, w długie weekendy i nigdy nie stałam w korkach i kolejkach do sklepu.
Dodam, że dziecku nigdy niczego nie brakowało;)
To jest kwestia organizacji i dobrego mądrego planowania czasem;)
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dokładnie ja ubieram z w 3 sklepach znam rozmiarówkę, większość zamawiam online, zanim produkty, resztę kupuje u Polskich producentów najczęściej takich, które stawiają na jakość nie ilość;)
Szkoda mi czasu na korki, kolejki i chodzenie od sklepu do sklepu przymierzanie i szukanie czegoś czego wcale nie potrzebuje.
Najważniejsze to wiedziec czego się chce i nie szukać sztucznych potrzeb.
Czas wolny poświecić na pasje;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Z jednym 9 latkiem

Wygląda to zupełnie inaczej, niż z trójką.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie każdy może latać po sklepach

W czasie pracy

Za dużo aut Nie chodzę już do sklepow takich

Mam wszystko co mi potrzeba. Na święta prezenty już mamy a resztę wezmę świeczki dla rodziny od kolegi. Pieniądze idą trzeba unikać sklepów bo za dużo wszystko kosztuje.
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 1

Możemy podziękować katolom z solidarności zamknęli slklepy w niedzielę bo myśleli że na tace w kościółku będzie więcej. Teraz została nm sobota. Brawo pislandia już niebawem wyjedziecie tam gdzie zwozi się odpady od krów
popieram tę opinię 57 nie zgadzam się z tą opinią 32

To ty wyjedz jak ci sie nie podoba.

Przypominam ze w Niemczech zamkniete sklepy są od wielu lat i nikt z tego nie robi problemu.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 11

Na szczęście co niedziele otwarte markety biblioteczne gdzie można zrobić duże zakupy i gdzie lapa solidarności nie sięga

A jak Tobie się ten stan rzeczy nie podoba to wyjedź :) ja jutro idę ba zakupy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Tu jest jeszcze polska, przecież nie lubicie Niemców , to się na nich nie powołujcie

PiS i TVPis od rana do wieczora trąbi że Niemcy są złe, to u nas nie powinno byc tak jak u nich !!! Jak oni mają sklepy w niedzielę zamknięte to my otwarte, jasne jak słońce!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Całe szczęście że w niedzielę zamknięte.

Oni wszyscy przyjechali z Bojana, Koleczkowa itp.

Co sobotę mają dzień galerii i jadą pooddychać powietrzem centrów handlowych.
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 8

Po co jedziesz autem? W promieniu 100m kilkanascie autobusow w kazdym kierunku + skm
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry