Widok
Bo nie każdy
Bo nie każdy pracuje do 15 lub 16. Mój dzień pracy kończy się o 17 plus droga i korki do domu i nim dojadę, to jest 18-18:30. Po 12 godzinnym dniu to już nie myśle o wizytach w centrum handlowym o 20. Chciałabym zrobić sprawunki w weekend widząc na oczy i nie, nie zawsze wszystko da się kupić i wybrać w necie.
I wydaje mi się, ze nie jestem sama z takim trybem życia niestety.
I wydaje mi się, ze nie jestem sama z takim trybem życia niestety.
Kobieto, sama sobie stwarzasz problemy. Ciuchów nie kupuje się codziennie. Serio wolisz stać 3h w korku niż się zmobilizować po pracy, zacisnąć zęby i to ogarnąć po pracy? W Twojej wypowiedzi nie wspomniałaś o dzieciach... siedzą na świetlicy do 20? czy są na tyle duże, że wracają same do domu? albo mają ojca, który też jest w stanie ogarnąć dzieci? Widać, że jesteś właśnie typ typem człowieka... stojący w korku z całą swoją rodziną.
Dokładnie ja ubieram z w 3 sklepach znam rozmiarówkę, większość zamawiam online, zanim produkty, resztę kupuje u Polskich producentów najczęściej takich, które stawiają na jakość nie ilość;)
Szkoda mi czasu na korki, kolejki i chodzenie od sklepu do sklepu przymierzanie i szukanie czegoś czego wcale nie potrzebuje.
Najważniejsze to wiedziec czego się chce i nie szukać sztucznych potrzeb.
Czas wolny poświecić na pasje;)
Szkoda mi czasu na korki, kolejki i chodzenie od sklepu do sklepu przymierzanie i szukanie czegoś czego wcale nie potrzebuje.
Najważniejsze to wiedziec czego się chce i nie szukać sztucznych potrzeb.
Czas wolny poświecić na pasje;)