Widok
Zawiedziona!! NIE POLECAM!!
Po przeczytaniu opinii o sklepie i profesjonalizmie Pań, wybrałam się na zakup. Panie bardzo miłe doradzały i wybrałyśmy model. Model był mniejszy o 2 rozm. niż dotychczas nosiłam. Niestety stanik w domu okazał się klapą gdyż biust mi z niego wypadał i strasznie się wrzynał w ciało. Biustonosza nie dało się nosić, więc poszłam do Pań przekonana iż wymienią mi go na większy, usłyszałam że faktycznie biustonosz źle leży i że nie mogę wymienić! TERAZ WIDAĆ JAK PANIE SĄ PROFESJONALNE. ZAWIODŁAM SIĘ NA SALONIE, BO TO BYŁ STRASZNIE DROGI ZAKUP. NIE POLECAM!!!
Moja ocena
LINGERIA
kategoria: Bielizna
obsługa: 1
oferta: 6
jakość asortymentu: 6
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 5
4.6
* maksymalna ocena 6
Brardzo nam przykro, że jest Pani niezadowolona. Dajemy każdej Pani czas na zastanowienie się, tak aby mogła zobaczyć jak dany model się układa, jak leży pod ubraniem, jak się zachowuje w nim biust - nie nakłaniamy do zakupu, gdyż to klientka podejmuje decyzję.
W przypadku sklepów z bielizną nie przyjmuje się zwrotów - w szczególności, jeśli klientka przychodzi z problemem po 5 dniach od daty dokonania zakupu. Na pewno, gdyby przyszła Pani na drugi dzień, udałoby się temu zaradzić.
Z poważaniem ,
LINGERIA
W przypadku sklepów z bielizną nie przyjmuje się zwrotów - w szczególności, jeśli klientka przychodzi z problemem po 5 dniach od daty dokonania zakupu. Na pewno, gdyby przyszła Pani na drugi dzień, udałoby się temu zaradzić.
Z poważaniem ,
LINGERIA
hmm
no ja robiłam rozeznanie przed pójściem do lingerii i po moich zakupach tam również, sprawdzałam nawet na allegro... koszt stanika + przesyłka równały się cenie tego samego modelu.
Można wiec wiedzieć gdzie Pani pracuje? Albo gdzie można zakupić bielizne marek proponowanych przez lingerie w niższych cenach??
A obsługa jest tam rewelacyjna i w żadnym innym sklepie sie z tym nie spotkałam
no ja robiłam rozeznanie przed pójściem do lingerii i po moich zakupach tam również, sprawdzałam nawet na allegro... koszt stanika + przesyłka równały się cenie tego samego modelu.
Można wiec wiedzieć gdzie Pani pracuje? Albo gdzie można zakupić bielizne marek proponowanych przez lingerie w niższych cenach??
A obsługa jest tam rewelacyjna i w żadnym innym sklepie sie z tym nie spotkałam