Widok
A ja uważam, że jeżeli coś nie odpowiada, to albo się o tym mówi głośno i wyjaśnia sprawę, albo proponuję niech pani zmieni szkołę. Niezręcznie to jest pisać takie rzeczy bez uzasadnienia. Więcej kultury osobistej, bo ma pani z tym wyraźne kłopoty. Nie każdy musi "kochać" panią dyrektor, ale szacunek należy jej się za to, co już zrobiła dla tej szkoły. "Wielu rodziców" to znaczy ilu?, którzy?. Nie ma pani prawa powoływać się na innych, gdyż np. ja mam zupełnie przeciwną opinię.
Popieram zadowoloną mamę. Sam remont i wymiana okien to dzieło pani dyrektor ."Wychodziła" dużą kwotę z miasta.
Inna dyrektorka (w większej szkole)dostała na wymianę 20szt okien bo jej się należało z przydziału. Osobiście nie chodziłam do tej szkoły,ale kilka
lat temu byłam w niej .Teraz to kolorowa ,spokojna oaza na korytarzach
oraz czyste toalety. Do personelu też nie mam zastrzeżeń ,mimo że jestem bardzo rzadkim gościem 80-tki.
Muszę zwrócić uwagę na jeszcze jedną kwestię.
Moja szwagierka jest świadkiem Jehowy i tam chodzą jej dzieci.
Nie ma problemów w kwestii religii ,rysowania pisanek ,śpiewania kolęd itp
Inna dyrektorka (w większej szkole)dostała na wymianę 20szt okien bo jej się należało z przydziału. Osobiście nie chodziłam do tej szkoły,ale kilka
lat temu byłam w niej .Teraz to kolorowa ,spokojna oaza na korytarzach
oraz czyste toalety. Do personelu też nie mam zastrzeżeń ,mimo że jestem bardzo rzadkim gościem 80-tki.
Muszę zwrócić uwagę na jeszcze jedną kwestię.
Moja szwagierka jest świadkiem Jehowy i tam chodzą jej dzieci.
Nie ma problemów w kwestii religii ,rysowania pisanek ,śpiewania kolęd itp
ja jestem bardzo zadowolona. Pani Dyrektor bardzo duzo zrobila dla tej szkoly. nie chodzi tylko o estetyke. do tej szkoly chodzila moja mama ja i moje rodzenstwo a teraz moj syn. do tego czasu zmienilo sie ogrom rzeczy oczywiscie na lepsze. nie mowie ze szkola jest bez skazy ale w kazdej znajdziemy cos do czego mozna by bylo sie przyczepic.