Widok
Zawiedziona
Byliśmy tu trzy razy. Za pierwszym razem było super. Miejsce nowe, zadbane, lokalizacja rewelacyjna, obsługa bardzo miła. Za drugim razem była awaria instalacji elektrycznej - co chwila nie było światła, temperatura w saunie spadła. Obsługa bardzo przepraszała za niedogodności. Pomyśleliśmy - zdarza się, sytuacja losowa.
Kilka tygodni później ponownie wybraliśmy się do sauny. Okazało się że piec w jednej saunie nagrzewał się to temperatury 70-80 stopni. Po kąpieli w morzu to trochę za mało. W związku z tym jedna sauna była pusta a w drugiej wszyscy ściśnięci jak sardynki. Tym razem nawet przepraszam nie usłyszeliśmy. Nie wiem czy jeszcze się tam wybierzemy. Szkoda.
Kilka tygodni później ponownie wybraliśmy się do sauny. Okazało się że piec w jednej saunie nagrzewał się to temperatury 70-80 stopni. Po kąpieli w morzu to trochę za mało. W związku z tym jedna sauna była pusta a w drugiej wszyscy ściśnięci jak sardynki. Tym razem nawet przepraszam nie usłyszeliśmy. Nie wiem czy jeszcze się tam wybierzemy. Szkoda.
Moja ocena
M15 Sauny Sopot
kategoria: Sauny
obsługa: 5
oferta: -
wyposażenie: -
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 2
ocena ogólna: 3
4.0
* maksymalna ocena 6