Widok
Zażenowani / fatalna obsługa
Wraz z moja dziewczyna w tym tygodniu dodaliśmy negatywna opinie restauracji Sphinx. Niestety opinia nie ukazała się, lecz zamiast niej pojawiła się złudnie podobna do naszej nieco różniąca się od naszej. Poniżej załączam treść opinii, która wystawiliśmy a nie została opublikowana
Rozczarowanie...
Po ostatniej wizycie w restauracji Sphinx z moim partnerem jesteśmy zażenowani.
Na początek zacznę od tego, że zachowanie obsługi pozostawia wiele do życzenia ( wszystko podawano jakby z łaski, dodatkowo rzucanie słomkami)
Po zamówieniu 7UP'a mój chłopak otrzymał wodę z domieszką zamówionego napoju. ( Zresztą mój napój niewiele różnił się od niego)
Kelner zamiast wyrazić skruchę powiedział tylko "sorki" i po pewnym czasie wymienił napój.
Niesmaku sytuacji dodawał stół do którego można było się przykleić.
Ogólnie do samej kuchni nie mam zastrzeżeń, lecz ceny mogłyby być trochę niższe.
Niestety dobre jedzenie nie zastąpi obsługi, która niszczy całą atmosferę lokalu i sprawia że klienci nie chcą powrócić tam ponownie, a bynajmniej my.
NIE POLECAM NIKOMU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rozczarowanie...
Po ostatniej wizycie w restauracji Sphinx z moim partnerem jesteśmy zażenowani.
Na początek zacznę od tego, że zachowanie obsługi pozostawia wiele do życzenia ( wszystko podawano jakby z łaski, dodatkowo rzucanie słomkami)
Po zamówieniu 7UP'a mój chłopak otrzymał wodę z domieszką zamówionego napoju. ( Zresztą mój napój niewiele różnił się od niego)
Kelner zamiast wyrazić skruchę powiedział tylko "sorki" i po pewnym czasie wymienił napój.
Niesmaku sytuacji dodawał stół do którego można było się przykleić.
Ogólnie do samej kuchni nie mam zastrzeżeń, lecz ceny mogłyby być trochę niższe.
Niestety dobre jedzenie nie zastąpi obsługi, która niszczy całą atmosferę lokalu i sprawia że klienci nie chcą powrócić tam ponownie, a bynajmniej my.
NIE POLECAM NIKOMU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!