Widok

Zboczeniec w skm

Dziewczyny i chłopacy uważajcie na siebie, dziś po 12 jakiś zboczeniec w pociągu z Gdańska śródmieście do Wejherowa robił zdjęcia panią w spódniczkach i sukienkach obrzydliwe zachowanie
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy ktoś jakkolwiek zareagował?

Łatwo mówić "uważaj na siebie". Ostrzeżenie jest ważne, ale równie ważna jest reakcja świadków. Osoba, której robiono zdjęcia, mogła nawet o tym nie wiedzieć albo nie wiedzieć, jak zareagować, zwłaszcza jeśli była sama. W takich sytuacjach nie bądźmy bierni. Warto zwrócić uwagę albo zgłosić sprawę obsłudze pociągu. Inaczej wszystko kończy się na poście w internecie, a sprawca czuje się bezkarny
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2

I jak zareagowales? No wlasnie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Byłam praktycznie sama w przedziale nie wiadomo jak by zareagował a ja miałam przy sobie drogi sprzęt z pracy więc wolałam się nie zarażać powiedziałam temu panu że jest obrzydliwy i ma to usunąć i wysiadłam :) niestety nie było nikogo na ratunek, gdyby nie sprzęt z pracy chłop by leżał na torach
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jakby miał 180cm i atletyczną figurę to byście same pozowały

Teraz brzydki (albo po prostu tylko umiarkowanie przystojny) facet nie może spojrzeć na kobietę bo od razu spotyka się z wrogim spojrzeniem a czasem nawet uwagami
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6

Jak się nosi wszystko na wierzchu co się dziwić
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

robisz zdjęcia osobom

które mają wszystko na wierzchu?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Od kiedy kobieta z długą sukienka lub spódniczką do kolan to wszystko na wierzchu? Póki jest jeszcze niedziela idź na nasze wieczorną i się zastanów nad swoim zachowaniem zlamasie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

my juz wiemy czym ty bus mu chcial dac po tym ryju

;-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry