Widok
Zdałam!!!
Gorąco polecam! Egzaminator był pod wrażeniem moich umiejętności! Pan Jurek jest idealnym nauczycielem, posiada przygotowanie pedagogiczne, ponad wszystko cenię jednak poczucie humoru i magiczną atmosferę, którą potrafił stworzyć. Każda sekunda nauki miała swój (w Jego planie) cel. Potrafił połączyć naukę z zabawą, co dało efekt zapamiętania każdego manewru i każdej "pułapki", która mogła być zastosowana na egzaminie. Dzięki tej nauce emanowałam pewnością siebie na egzaminie i zdałam go niemal bezstresowo! Mie ma takich słów, których mogłabym użyć, aby wyrazić wdzięczność za naukę, która była pod każdym względem idealna! Do dziś pamiętam każdą chwilę i każde wypowiedziane słowo. Może ze względu na bardzo przyjazną atmosferę? Jestem pewna, że zabawna atmosfera miała w tym swój udział...Jednak ze wszystkiego najbardziej pamiętam i do dziś używam wielu cennych rad dotyczących bezpiecznej jazdy i eksploatacji samochodu (oszczędzanie sprzęgła). Pan Jurek nie uczy tylko stricte pod egzamin, ale wykracza nieco poza, co sprawia, że miałam wrażenie posiadania nie tylko umięjętności dot. prowadzenia samochodu, ale i bezpiecznej, bezawaryjenej i ekonomicznej jazdy w przyszłości...POZDRAWIAM!!
Moja ocena
Ośrodek Szkolenia Kierowców Wilk
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6
Serdecznie Dziękuje Instruktorom P.Anii oraz P.Jurkowi w przygotowaniu do examinu prawa jazdy. Gorąco polecam wam Tych instruktorów wraz z ich szkołą ( OSK Wilk ) , kursantów stawiają na pierwszym miejscu !!! Pod ich skrzydłami zdanie examinu teoretycznego oraz praktycznego to nic trudnego ( pikuś )
---> za drugim podejściem ( pierwszy wiadomo... nerwy )
POLECAM !!!
---> za drugim podejściem ( pierwszy wiadomo... nerwy )
POLECAM !!!