Widok
Zdałem i dziękuje :)
Zdałem:) a to moje małe refleksje na temat ośrodka i kursu: zajęcia z teorii w porządku, instruktorzy bardzo fajni, konkretni, nie będę wychwalać personalnie bo cała czwórka z którą spędziłem parę godzin za kółkiem złożyła się na mój sukces. Trochę jest gorzej z samochodami, nie zawsze można jeździć tymi na których zdaje sie egzamin, albo w czasie jazdy trzeba się przesiadać z toyoty do fiata bo był telefon z biura - kiszka, ale to jest słaba organizacja zajęć przez panie z biura, a także telefony typu czy można zamienić jazdy wykonywane są na ostatnią chwile, chyba brak koordynacji pracy tym panią. Czas trwania kursu jeśli dysponuje się swoim wolnym jest bardzo krótki, to duży pozytyw, więc dobrnięcie do końca kursu i egzamin idzie błyskawicznie.
Ośrodek oczywiście polecam, teraz zapisała się moja dziewczyna, dostała wytyczne, więc już wiedziała jak prowadzić rozmowę przy zapisie i o co się pytać, ja dochodziłem do pewnych informacji sam:(
Ośrodek oczywiście polecam, teraz zapisała się moja dziewczyna, dostała wytyczne, więc już wiedziała jak prowadzić rozmowę przy zapisie i o co się pytać, ja dochodziłem do pewnych informacji sam:(
Odpowiedź obiektu:
Drogi Piotrze. Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług i dziękujemy Ci za zaufanie jakim nas obdarzyłeś. Problemy z konieczności zmiany auta wynikały z powodów nie do końca zależnych od nas. Jak wiesz, w PORD egzamin zdaje się Fiatem lub Toyotą, lecz kursant nie zawsze wcześniej wiedział którym autem chce i potrzebuje w danej chwili jeździć i czasami tuż przed egzaminem stwierdza, że jednak chciałby pojeździć innym autem. Wówczas chcąc przygotować go do egzaminu, byliśmy zmuszeni do improwizacji. Wszystko to w trosce o klienta, choć czasami dla niektórych, w tym także dla Ciebie, było to mało komfortowe, ale jak sam to określiłeś, jednak było warto...
Naszym celem jest zadowolenie możliwie wielu klientów, co jak sam potwierdzasz udaje się nam osiągnąć.
Naszym celem jest zadowolenie możliwie wielu klientów, co jak sam potwierdzasz udaje się nam osiągnąć.