Widok
Zdecydowanie ODRADZAM
Generalny BRAK OBSŁUGI, nieprofesjonalne podejście. O ile pokoiki bardzo ładnie urządzone, porządnie, to w łazience nie ma nawet klucza, żeby wziąć prysznic. Trochę niekomfortowe, nie? Skusiła mnie niska cena. W niemiłych okolicznościach musiałam zakończyć współpracę (musiałam wrócić do domu, moi rodzice mieli problemy zdrowotne). Właściciel nawet nie miał zamiaru oddać mi równowartości 7 dni noclegu, których nie wykorzystałam. Wracając jeszcze do samych warunków noclegu, w tym miejscu bardzo długo gra muzyka, nie mogłam usnąć. Muzyka grała na górze, ja spałam na dole. Czy to ma jakiś związek z Night Clubem, który mieści się w tym samym budynku? Nie wiem. W każdym razie zdecydowanie NIE polecam.
Moja ocena
Vanilia
kategoria: Pensjonaty, wille
obsługa: 1
wygląd i czystość: 3
wyposażenie: 4
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 1
2.8
* maksymalna ocena 6
Bzdura totalna przeciez to jest prywatna kwatera a nie pensjonat !wiec jak mozna mowic o nieprofesjonalnej obsludze . Ja polecam wszystkim a wszczegolnosci rodzina z dziecmi !!! Muzyka slychac poniewaz znajduje sie sie tam sala weselna ! Trudno zeby na weselu bylo cicho !! Przeciez to sobota !! POLECAM WSZYSTKIM !!!!WARTO!!
WITAM ! NIE ROZUMIEM W CZYM PROBLEM ! JAKI CLUB NOCNY?
PRZECIEZ TAM SĄ WESELA ! A PONADTO JAK MA BYC TAM RECEPCJA JAK TO NIE HOTEL TYLKO PRYWATNA KWATERA !!!!!
WLŚCICIEL JEST OK I MOZNA SIĘ DOGADAĆ !!!!!!!!!!!!!NAPRAWDE NIE ROZUMIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DLA TEGO ZDECYDOWANIE P O L E C A M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PRZECIEZ TAM SĄ WESELA ! A PONADTO JAK MA BYC TAM RECEPCJA JAK TO NIE HOTEL TYLKO PRYWATNA KWATERA !!!!!
WLŚCICIEL JEST OK I MOZNA SIĘ DOGADAĆ !!!!!!!!!!!!!NAPRAWDE NIE ROZUMIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DLA TEGO ZDECYDOWANIE P O L E C A M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!