Przy wyborze ośrodka kierowałam się oczywiście położeniem i ceną,ale również opiniami zamieszczonymi na tej stronie i z przyjemnością stwierdzam,że wszystkie wysokie oceny są jak najbardziej zasłużone:)Teoria z P.Leszkiem prowadzona w sposób zwięzły i zrozumiały,na konkretnych przykładach z życia wziętych i z pewną dawką humoru,co pozwalało łatwiej przyswajac materiał:)Jazdy miałam z Szymonem Kiedrowskim.Wspaniały instruktor,mimo młodego wieku pełen profesjonalizm zarówno jeśli chodzi o podejście do kursanta,jak i wiedzę.Polecam Go wszystkim,na których stres nie działa mobilizująco:),bo atmosfera jest bardzo sympatyczna,spokojnie wyjaśnia każde skrzyżowanie,a jak trzeba to i nawet rozrysuje (teraz po Łąkowej mogę jeździc bez problemu:)),jest opanowany i cierpliwie tłumaczy np.jak ruszać na pierwszych jazdach nawet,gdy samochód gaśnie na tych samych światłach trzeci raz:)).Po każdej jeździe podsumowuje błędy,ale też chwali i motywuje.Doskonale potrafi "wyczuć" kursanta i pamięta,co mu sprawia najwięcej trudności.Polecam wszystkim ten Ośrodek!Dziś po raz pierwszy prowadziłam sama swoje autko:)Dziękuję Ci Szymon jeszcze raz serdecznie i pozdrawiam!