Widok

Zdecydowanie na nie

Właściciel niesłowny, unika kontaktu z klientem. W sima studio klient jest drugi w kolejności, ważniejsze są wojenki pomiędzy byłymi wspólnikami. Termin wykonania zabudowy odkłada co chwilę - opóźnienie wynosi już 2 tygodnie, a tłumacząc się, że dostawa materiałów nie zależy od niego, mimo, że umowa została podpisana dawno. Podczas częściowego montażu brakowało materiałów.
Zdecydowanie na nie. Brak jakiejkolwiek organizacji w firmie.
Moja ocena
Sima Studio kategoria: Aranżacja wnętrz
obsługa: -

jakość usług: -

kreatywność: -

przystępność cen: -

ocena ogólna: -

0.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
u Pana termin przesunął sie dwa tygodnie, u nas minęło pół roku od daty z umowy, a kuchnia nadal nie skończona!!!Brak słów, Pan Szymon biedaczek notorycznie miewa wypadki itp, cały czas sie umawia i nie przyjezdza.żdecydowanie nie polecam.
Witam serdecznie mam pytanie do pani pan szymon nie poinformował pani może o upadłości firmy, bo mi tak powiedzial miesiac temu a teraz nie wiem czy poprostu mie oszukal.Pozdrawiam
no proszę okazuje się, że jako nie jedyni padliśmy ofiarą tego oszusta ;/
Nas nawet nie raczył o niczym poinformować, tylko zauważyliśmy kartkę na ich lokalu- DO WYNAJĘCIA, a na pytanie co się dzieje, stwierdził, ze tylko przenoszą siedzibę, a na pytanie gdzie zaczął kręcić- jak zawsze....
Posiada ktoś może adres zameldowania tego kolesia?
Może i posiada, ale nikt na forum tego nie poda. Poza tym i tak by to zaraz było wykasowane przez administratora.
W innych wątkach dotyczących tej firmy kilka osób podało swoje nr telefonów, chyba czas się zdzwonić.
do góry