Widok
Zdecydowanie najlepszy salon urody w Gdańsku
Jestem stałą bywalczynią salonów kosmetycznych ze względu na problematyczną skłonną do trądziku skórę. Miałam "przyjemność" skorzystania już z kilku innych salonów i niestety nigdy stosunek wysokiej ceny do jakości usługi nie był porównywalny :( Absolutnie przesympatyczna i fachowa pomoc Pani kosmetyczki przywróciła mi wiarę w tego typu obiekty. Skorzystałam z serii zabiegów oczyszczania mechanicznego później mikrodermabrazji oraz kwasów, dodatkowo kuracja kolagenowa oraz kwasem hialuronowym pod oczy. Jestem bardzo zadowolona z efektu, drobne zmarszczki mimiczne oraz blizny po trądziku zostały mocno spłycone, a najmilsze jest to, że również moje otoczenie zauważyło pozytywną zmianę w wyglądzie mojej cery! Salon dysponuje najnowocześniejszym sprzętem w dodatku oferuje bardzo atrakcyjne ceny. W moim miejscu zamieszkania znajdują się również salony urody, jednak zdecydowanie wolę dojeżdzać na Orunię i mieć 100% pewności i zadowolenia z przeprowadzonych zabiegów. Wszystkim polecam ten salon :)
Moja ocena
Paris
kategoria: Salony kosmetyczne
obsługa: 6
oferta: -
jakość usług: 6
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6