W koncu wybór padl na Skutermanię....i musze powiedzieć że, REWELACJA:) Profesjonalna obsługa, której zależy na zadowoleniu klienta, a nie na zasadzie "wepchniecia skutera i do widzenia". Przyszlam do salonu z zamiarem kupna konkretnego modelu skutera, ale po rozmowie z właścicielem, Panem Jarkiem, doszłam do wniosku, że mój wybór wcale nie byl najlepszy. Rzeczowe argumenty sprzedawcy, przekonaly mnie do zmiany decyzji i kupna innego modelu i NIE ŻAŁUJĘ! Pan Jarek cierpliwie odpowiadał na wszystkie moje pytania i jeszcze dodatkowo przetransportowal skuter do mnie do domku. Wszystko mi wytlumaczył, cierpliwie i dokładnie ponieważ nigdy wczesniej nie jeździłam.
Zdecydowałam sie na tą firmę, gdyż wiele osób mi ją polecało między innymi z jednego względu - POSPRZEDAŻOWA OBSŁUGA KLIENTA. Bezproblemowa i miła.
Byłam już kilka razy w Skutermanii po kupnie skutera i zawsze wychodziłam w pełni zadowolona z uslugi serwisowej. Co mi się podoba to to, że zawsze informowano mnie wcześniej ile to bedzie kosztować (jesli trzeba było coś wymienić czy dodatkowo zamowić). Nigdy nie postawiono mnie przed tzw. faktem dokonanym. WIELKI POZYTYW I WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA CAŁEJ FIRMY!