Widok

Zdecydowanie nie polecam. Obsługa reklamacji w tym sklepie nie istnieje.

Zdecydowanie nie polecam! Szkoda czasu i nerwów na obsługę poniżej wszelkiej krytyki. Kupując w tym sklepie, licz się że proces reklamacji i naprawy praktycznie nie istnieje.
Zamówiony fotel przyjechał błędnie uszyty i zupełnie nie odpowiadający temu, który znajdował się na ekspozycji. W trakcie reklamacji można poczuć się jak z wizytą u doktora Jekyll i Mr. Hyde. Na miejscu niby wszytko ok (zgłoszeni przyjęte bez problemu, potwierdzenie "faktycznie wygląda beznadziejnie, ja bym to przyjął, proszę się nie martwić") , następnie wizyta serwisu (stwierdzili różnice "ewidentnie tapicerka do przeszycia") po czym reklamacja odrzucona ze względu na wykonanie mebla zgodnie z założeniami technologicznymi. Wedle dokumentacji różnice wymiarów mogą mieć 3 %, u mnie było 6cm, co przy metrowym fotelu trudno zrozumieć jako "założenia technologiczne".
Mimo wielu wcześniejszych zakupów (co ciekawe mam np dwie sofy z tego samego zestawu ale tam założenia technologiczne chyba były inne bo o dziwo meble są te jak z ekspozycji) zdecydowanie nie wybieram się na kolejne...
Moja ocena
obsługa: 1

oferta: 3

jakość asortymentu: 1

przystępność cen: 3

ocena ogólna: 1

1.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dziwna sprawa, ja reklamowalam ostatnio pufy i bez zadnego problemu. Wszystko poszlo sprawnie i gladko. Moze sprobuj sie odwolac, albo napisac do salonu agata na fb np - widzialam, ze oni duzo tam dzialaja :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry