Widok

Zdecydowanie odradzam!

Zakupiłem meble pod koniec 2013r (łóżko, 2 szafki, 1 komoda). Niestety komoda miała wyraźną wadę, którą sklep uznał, że kwalifikuje sie do wymiany. Niestety dnia dziejszego, tj 30.03.2014!!! pomimo kilkukrotnych zapewnień, że nowy zostanie wkrótce dostarczony dostawca nie dostarczył nowego. Ponadto w lutym dostarczona została kolejna z zamówionych przez ze mnie komód z tej serii (której pierwotnie nie było na stanie, ale rzekomo nagle odnalazła się na magazynie), ale jak się okazało również jest bardzo niskiej jakości i po zgłoszeniu reklamacji sprzedawca uznał na podstawie zdjęć, że rownież ją wymieni co oczy nie nastąpiło!!! Ponieważ nie ma możliwości zobaczenia towaru przed dostarczeniem (mieszkam w okolicach Warszawy) , a płatność wymagana jest z góry, więc to praktycznie kupowanie kota w worku. W moim wypadku 2 nietrafione strzały! Do czasu dostarczenia nowych sprzedawca nie zgodził się oderać wadliwych mebli ani tym bardziej zwrócić pieniędzy. Przygotowuję się do wystąpienia na drogę sądową + zamierzam powiadomić właściwy urząd skarbowy (przy drugiej dostawie nie dostałem nawet rachunku!!!)
Dla zainteresowanych zdjęcia wadliwych mebli i korespondencja z dostawcą
Moja ocena
Royal Decor kategoria: Salony meblowe
obsługa: 2

oferta: 4

jakość asortymentu: 1

przystępność cen: 4

ocena ogólna: 2

2.6

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam również kłopot z tą firmą ,po anulowaniu zamówienia mam problem z odzyskaniem należności ,wygląda to na preceder wyłudzania pieniędzy kieruję zatem sprawę do organów ścigania .Jeżeli dysponuje Pan materiałami świadczącymi o nieuczciwości firmy jestem zainteresowana.

Zamówiłam dwa fotele, zapłaciłam i nie ma dostawy.Nikt nie odbiera telefonów, nie odpisują na maile.To chyba jakis przekręt.Muszę zgłosic to na policję
do góry