Widok
nie popieram niszczenia
najbardziej dlatego że to jest paliwo dla fanatyków. o jp2 trzeba mówić prawdę i żadne niszczenie wystaw nie będzie potrzebne. swoją drogą tak samo trzeba odkłamać piłsudskiego - obcego agenta, krwawego dyktatora, wojskowego nieudacznika a tylko sprawnego propagandzistę (nic dziwnego że jest wzrorem dla kaczora). edukacja i prawda zrobią więcej niż niszczenie wystaw
Dosyć marksistowskiego róbta co chceta, niszczenia autorytetów ( a potem pod karabinem do roboty)
naprawdę, mieliście już komunizm, mieliście niemiecki narodowy socjalizm ... mało? Każdy zaczynał się od tego samego, rewolucji seksualnej, niszczenia starych i wprowadzania nowych autorytetów ... potem obyczajowe kwestie znowu ulegały zaostrzeniu (Lenin wprowadza powrót do burżuazyjnej moralności, Hitler zabija i więzi homoseksualistów w nsdap, ss i sa - w tym całe gejowskie kierownictwo sa), bo z rozhasanego poddanego nie ma pożytku
Obrazki i ich czczenie a co na to stary testament?
Dekalog*
20. Nie będziesz czynił żadnej rzeźby ani żadnego obrazu tego, co jest na niebie wysoko, ani tego, co jest na ziemi nisko, ani tego, co jest w wodach pod ziemią! Nie będziesz oddawał im pokłonu i nie będziesz im służył, ponieważ Ja Pan, twój Bóg, jestem Bogiem zazdrosnym, który karze występek ojców na synach do trzeciego i czwartego pokolenia względem tych, którzy Mnie nienawidzą. Okazuję zaś łaskę aż do tysiącznego pokolenia tym, którzy Mnie miłują i przestrzegają moich przykazań.
20. Nie będziesz czynił żadnej rzeźby ani żadnego obrazu tego, co jest na niebie wysoko, ani tego, co jest na ziemi nisko, ani tego, co jest w wodach pod ziemią! Nie będziesz oddawał im pokłonu i nie będziesz im służył, ponieważ Ja Pan, twój Bóg, jestem Bogiem zazdrosnym, który karze występek ojców na synach do trzeciego i czwartego pokolenia względem tych, którzy Mnie nienawidzą. Okazuję zaś łaskę aż do tysiącznego pokolenia tym, którzy Mnie miłują i przestrzegają moich przykazań.
A
Następuje totalne odczłowieczenie. Tolerujemy w Gdańsku bieganie po mieście z gołymi tyłkami z kolorową flagą, albo z wieszakiem i bluzgające lamparty, wszyscy wrzeszczą o równości i tolerancji. A brakuje szacunku dla największej części mieszkańców i ich wiary, chociaż jest spokojna, nie bluzga, nie obraża. Gdańsk stał się miastem dla agresywnych mniejszości. Porażka.
Widzę tutaj dużo wpisów
Na temat "wroga narodu tw. Lewaka" czyli w świadomości tych os po za byciem lewakiem albo jedynym słusznym patriota jaki pokazywany jest przez krasnalka z nowogrodzkiej nie ma innych poglądów politycznych....? Coś mi tu trolusami z pcimia śmierdzi albo tych ludzi od plogow oderwali co to piszą i łykaja wszystko co Pis powie lol. Wracając do tematu ktoś złapał sprawców wiadomo jakie mają poglądy? Ja lewakiem nie jestem, a to że żółty kryl pedofili jest faktem i tyle. Możesz Sobie wieżyc w co chcesz łazić na marsze w obronie. Prawdy nie zmienisz.