Widok
Ale pitolicie !!! Babeczka liczyła na pocieszenie a Wy - w większości - jedziecie jeden/a na drugiego/gą !!!
A tak na marginesie - Zdradzona pyta dlaczego faceci zdradzają ? Ale chyba faceci z kimś jednak to robią (zazwyczaj z kobitkami - czyimiś żonami między innymi) ! Więc zdrada dotyka żony, mężów, partnerki i partnerów obu stron ! Stąd prosty wniosek - to nie faceci "tak mają", to ludzie (w tym kobiety) "tak mają !
A tak na marginesie - Zdradzona pyta dlaczego faceci zdradzają ? Ale chyba faceci z kimś jednak to robią (zazwyczaj z kobitkami - czyimiś żonami między innymi) ! Więc zdrada dotyka żony, mężów, partnerki i partnerów obu stron ! Stąd prosty wniosek - to nie faceci "tak mają", to ludzie (w tym kobiety) "tak mają !
Powinienem zaznaczyć że pisałem z ironią a przede wszystkim napisać bez błędu. Zgłaszam samokrytykę i pokornie proszę zebranych tu kolegów i koleżanki o wybaczenie. Na swoją obronę mam jedynie to że moja chwilowa dekoncentracja jest spowodowana zmęczeniem po dwunastu godzinach ciężkiej, fizycznej pracy w upale.
:)))
:)))
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem