Widok

Żeglarzy 7

Moja kumpela ma się wrowadzic do żeglarzy 7. Co mozecie powiedziec konkretnie o tym bloku.?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to budynek socjalny, tak samo jak nr 5.
Ściany gipsowo-kartonowe, wszystko słychać jak sąsiad pierdzi, bzyka się, chrapie, czy sika w kiblu, słychać dokładnie kazdą rozmowę zza ścianą, dosłownie wszystko, słychać także to co się dzieje pod i nad tobą, tak niesie jakby wszyscy siedzieli w jednym mieszkaniu. Ochrona tam to pijacy którzy są głownie mieszkańcami tych bloków, nic nie robią poza braniem pensji za darmo i często piją z miekszańcami.
Mieszka tam głownie patologia (pijaństwo, narkotyki, kradzieże, włamania), meliniarstwo i dewastacja, wystarczy zobaczyć jak wyglądają klatki schodowe
młodzi nieletni jak i pełnoletni pijący na klatkach schodowych, można kupić tam wszytko. Roweru w piwnicy nie polecam trzymać chyba że ktoś chce się pozbyć.
Żal normalnych ludzi którzy też tam mieszkają, mało takich tam ale są i nie wiele mogą zrobić bo Policja sama nic nie jest wstanie zrobić. Gówniaże uciekają gdy radiowóc podjeżdża pod budynek, gdy odjeżdzają to smarkacze wracają na klatkę. Zdecydowanie odradzam branie tam mieszkania, chyba że ktoś lubi takie klimaty.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
To ją pocieszyłeś.... ale naprawdę się tam tak porobiło? Miałam kiedyś kolegę na Żeglaży - normalna rodzina, nie jakaś patologia... nie zauważyłam, aby było tam niebezpiecznie. Chociaż okolica nigdy mi się nie podobała.
Od jakiegos czasu tam mieszkam, Ogólnie nie jest źle. Faktycznie każdą rozmowe słychać a nie wspomne o muzyce którą słychać codziennie. Słychac jak rano siku robi ktoś inny ;p. Klatki są brudne a od strony placu zabaw wiecznie siedzenie do rana młodych gówniarzy. Duża wilgoc i pleśń na bloku. Słabo z kuchnami bo sa ciasne ciemne i wszystko na prąd. albo butle z gazem i jechana ;d Mi się aż tak źle tu nie mieszka. Są minusy ale czasami jest o wiele gorzej na zwykłych osiedlach niż tutaj.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co kto lubi.. To z rowerami to niestety prawda :( do piwnicy tez sie wlamuja co jakis czas.
Generalnie jak ktos nie ma wyjscia, to sie do tego przyzwyczai!
W 2023 patologia jakiej nie znajdziesz nawet ja Śląsku codzienne rozboje pobicia, i dzieci które szczeka po klatkach
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Żadne dowody tego nie są. Nic nie ma w wiadomościach. Patologia to jak dzieci szczekają na klatce schodowej? Co ty gadasz
Chyba bardziej mu chodzilo ze szczaja po klatkach a nie szczwkaja, ale z ta patologia to prawda bo sam tam do kolegi przychodze
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Autentycznych informacji na temat Żeglarzy 7 nie ma zbyt wiele. Nieprawidłowo przekazane może spowodować, że pacjent będzie miał poważne problemy ze swoją chorobą.
do góry