Widok

Zemsta nietoperza

Zemsta nietoperza Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Zemsta nietoperza.
"Zemsta nietoperza"

Fundacja KULTURA.TERAZ! planuje wystawienie spektaklu operetkowego Johanna Straussa pt.: "Zemsta nietoperza", z udziałem śpiewaków operowych oraz tancerzy i chóru, którym towarzyszyć będzie orkiestra Bałtyckiej Filharmonii Młodych.

Inscenizacją operetki Johanna Straussa "Zemsta nietoperza" zajmą się gdańszczanie: reżyser, koordynator projektu Anna Fedyniak - Kołodziej ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

wybieram się dzisiaj z żoną, teściową i najstarszym synem :-)

już się nie mogę doczekać, bo Księżniczka Czardasza to była petarda!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Petarda do kwadratu!

Nie spodziewaliśmy się, że ten wieczór będzie tak eskcytujący i radosny. Jesteście super profesjonalni.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

coś pięknego!

Zachwycająca operetka! Jestem absolutnie oczarowana śpiewem oraz muzyką i grą aktorską.
Jeśli ktoś z czytelników nie miał okazji być na operetce, to polecam z całego serca! Warto liznąć trochę kultury w dobie wszędobylskich telefonów komórkowych.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2

Z całego serca polecam

Wczorajsza premiera zachwyciła. Piękna muzyka, śpiew, wspaniałe stroje z epoki i przecudowny balet. Przy tym ogromna dawka śmiechu i dobrej zabawy. Gratuluję całemu zespołowi.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czekam z niecierpliwością

Już nie mogę się doczekać premiery. Księżniczka Czardasza była niezapomnianym przeżyciem. Teraz czekam na nowe wrażenia.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mam już bilety nie mogę się doczekać kolejnej operetki. Uwielbiam Zemstę nietoperza, dawno temu oglądałam z rodzicami dobre wspomnienia
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Kultura

Batory. Transatlantyckie love story (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Batory. Transatlantyckie love story . BATORY. Transatlantyckie love story...

Seks z nieograniczoną odpowiedzialnością (15 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Seks z nieograniczoną odpowiedzialnością . Na skutek błędu systemu...

do góry