Widok

Zeppelin nad Gdynią

Zeppelin nad Gdynią Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Zeppelin nad Gdynią, 21 lipca 2007 - 22 lipca 2007 godz. 11:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Świstak a sterowiec

a świstak siedzi i zawija je w te sreberka...SUPER, sterowiec bomba!naziemne centrum lotów-dno!dla dzieci...

szybaka reakcja

przeciez sterowiec juz lata dobre 3 tygodnie na Gdynia..

sterowiec

latał jakiś tydzien czy może 2 tygodnie temu w gdansku nad przymorzem

Sterowiec latał z dwa tygodnie temu, a potem zniknał. Z tego co wiem, to teraz jest druga tura latania. Druga i ostatnia.

Sterowiec nad Oksywiem

Wczoraj, tj. 12 lipca br. widziałem go na własne oczy nad Stocznią Marynarki Wojennej na Oksywiu około godz. 18.30 i mając przypadkowo ze sobą aparat Canon EOS 3 z obiektywem Sigma 24-135/2,8-4,5 utrwaliłem go na swoim filmie Fuji Superia 200 ASA. Co prawda zajął mi niespełna 1/3 klatki, lecz po jej powiększeniu i odpowiednim wykadrowaniu będzie już zajmować całą klatkę. Nie spodziewałem się takiej frajdy, gdyż była to nie lada okazja, zwłaszcza że niebo było zachmurzone, co przy tego rodzaju zdjęciach jest największym atutem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

terminy

pod tym adresem sa wszystkie dane z "1j reki" ;) http://www.podskrzydlamiallegro.pl/index.php?page=terminarz..

Rysiek,

a ja mam aparat Zorka 5 i też zrobiłem kilka zdjęć:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

lata lata lata

I jeszcze troche polata...!ale czemu według terminarzu miał latać nad Gdańskiem, Sopotem i Gdynią, a ja widziałam go tylko nad Gdynią i to tylko nad portem...większość moich znajomych twierdzi podobnie...!Ktoś wie w jakich mediach można wygrać bilety na lot w tym tygodniu??

!:)

Ja wygrałam w Radiu Gdańsk...lece w ten weekend!!!:))
Oby aż nad Gdańsk...!

jam go widzal

Widziałem go dzisiaj:)Duziii całkiem jest!!

właśnie latał mi nad domkiem

właśnie przeleciał mi nad domkiemmmm wielkie to coś jest!!!;)

Inne tematy z forum Rozrywka

Stop imigrantom - protest (20 odpowiedzi)

Chcemy żyć bezpiecznie! Chcemy bezpieczeństwa dla naszych dzieci oraz polskich kobiet. Nie...

Pracownia Zająca w Jagatowie (3 odpowiedzi)

Serdecznie zapraszamy do udziału w Pracowni Zająca w Jagatowie - wiosennym projekcie organizatora...

Wystawa ARTem All 5 (9 odpowiedzi)

Po raz 5. wchodzimy do industrialnych przestrzeni Plenum, aby pokazać, co słychać na ASP w...

do góry