Widok

Zerówka na Chełmie SP nr 8 - proszę o opinie

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Cześć wszystkim. Szukam opinii na temat zerówki przy Biedronce. Chciałabym wiedzieć jak odbywają się zajęcia, czy Wasze dzieciaki chętnie chodzą do tej zerówki, jakie są Wasze odczucia. Będę wdzięczna za wszystkie opinie :-) Pozdrawiam Ewelina
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
z tego co wiem w szkole jest kilka zmian...
A możesz sprecyzować jakie zmiany masz na myśli?
Dzięki :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
bi jednego dnia dziecko idzie na pierwszą godzine zajęć czyli 8 a innego juz na 12.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dokładnie:-)
moja chodzi do tej zerówki, dwie klasy poniedziałek wtorek i środa zajęcia sa od 8 do 12 czwartek i piątek od 12 do 16.30 pozostałe dwie klasy odwrotnie
Moja córka też chodzi do tej zerówki i fakt są zmiany czyli rano i popołudniu jest świetlica Panie są bardzo miłe. Nie wiadomo co będzie od września tzn czy będą zmiany czy tylko jedna zmiana różne wersje słyszałam.
a integracyjne zerówki też są?
Mój syn chodził do tej zerówki parę lat temu i wówczas też chodziło się na zmiany razy na rano potem na popołudnie ,w piątek miał na 12:45 czy 55 nie pamiętam dokładnie ale masakra taka późna godzina . Z tego co pamiętam integracyjna klasa wówczas była czy teraz jest nie wiem pewnie inne mamy co są teraz na czasie z tą szkołą odpowiedzą .
W tym roku nie ma klasy integracyjnej. Od września planują 4 klasy zerowe i w tym budynku były by tylko zerówki i jedna zmiana ale nie wiadomo jeszcze tego na 100% bo wczoraj na zebraniu z dyrekcją byłą mowa że być może będzie więcej niż 4 zerówki ale nie wiadomo. Wszystko się jeszcze okaże pewnie od ilości chętnych dzieci i decyzji miasta.
też byłam na tym zebraniu. W zerówkach mają być zmiany. W klasach pierwszych tylko na pierwszą zmianę
Ja na zebraniu niestety nie byłam pisze informacje od koleżanki która była. Pewnie dokładne informacje będą po rekrutacji.

Inne tematy z forum Chełm

Przyjaciele? Zwierząt (3 odpowiedzi)

Myślą że dokarmiają ptaki a demoluja ich układ pokarmowy rzucając im chleb.

Galeria Chełm (3 odpowiedzi)

Czy to potwierdzone że galeria Chełm działa tylko do 31.12?

Kurczak z rożna - gdzie w okolicach Ujeściska? (8 odpowiedzi)

Czy jest gdzieś w okolicach (tak do kilku km) ulicy Płockiej jakiś punkt gdzie można kupić...

do góry