Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Szybko i przyjemnie wątek zamknięty Świetny urząd. Mały czas oczekiwania i przyjemni urzędnicy
~olafl
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 30 sierpnia 2019

Karta mieszkańca wątek zamknięty Chciałem wyrobić kartę mieszkańca, pobrałem numerek o 15.30 )(czynne do 17),...
~Marek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 28 czerwca 2018

Super! wątek zamknięty Kolejny raz załatwiłam sprawy związane z prowadzeniem działalności w...
~A.
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 25 kwietnia 2018

Prawo jazdy wątek zamknięty Nie wiem skąd te negatywne opinie. Ostatnio sam wyrabiałem prawo jazdy. Od...
~Marek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 12 kwietnia 2018

Wyrobić prawo jazdy to jakiś śmiech na sali.. wątek zamknięty Nie polecam . Na prawo jazdy niby trzeba czekać 7 dni roboczych (Tak podaje...
~No coment..
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 5 kwietnia 2018

Nie polecam tego Urzędu (Prawo Jazdy) wątek zamknięty Osoba zajmująca się telefoniczną obsługą (Prawo Jazdy) jest nie zorientowana...
~Niezadowolony Mieszkaniec
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 26 marca 2018

Mój ulubiony urząd wątek zamknięty Niezależnie od sprawy, którą muszę załatwić, zawsze spotykam się z uśmiechem...
~Natalia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 9 marca 2018

Absolutna rewelacja wątek zamknięty Nigdy wczesniej nie spotkalam sie z tak mila obsluga w zadnym urzedzie. Az...
~Ela
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 13 października 2017

Dowód wątek zamknięty Panuje tu spokój i cisza.Ludzi sporo ale nie wiedzieć dlaczego ;) wszyscy...
~Petentka ;)
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 13 lipca 2017

obsługa na najwyższym poziomie wątek zamknięty Kolejka płynnie się przesuwa. Szybka i fachowa pomoc. Króki czas oczekiwania...
~Magda
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 5 czerwca 2017

Bardzo miła obsługa - polecam!! wątek zamknięty Ten urząd odmienił moje postrzeganie tego typu instytucji. Rejestracja...
~Marcin
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 13 marca 2017

chore przepisy i ludzie wątek zamknięty Przepis o tym że trzeba założyć DG a później dopiero dostaniesz od nas...
~Maciek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 7 marca 2017

ekspresowa obsługa w dziale meldunku wątek zamknięty Od momentu wejścia do urzędu do momentu wyjścia minęło może 15 minut. Polecam...
~Maria
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 20 stycznia 2017

:) wątek zamknięty Miła obsługa ,szybko można wszystko załatwić ;)polecam
~Karolina
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 10 stycznia 2017

Super pracownicy wątek zamknięty Myślałam, że śnię, albo jestem w ukrytej kamerze.
~Joanna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 4 stycznia 2017

Super!! wątek zamknięty Ekspresowa i mila obsluga, az chce sie zalatwiac!
~Patrycja
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 14 listopada 2016

jakość w ZOM nr 4 wątek zamknięty Informacje merytoryczne i kompetencyjne w informacji nierzetelne, zmusiły...
~Łukasz W
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 19 lipca 2014

Świetne miejsce wątek zamknięty Urząd na Wilanowskiej to najlepszy urząd w jakim byłam. Obsługa miła,...
~Karolina
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 28 września 2016

Niesamowite wątek zamknięty Szczerze mowiac to yo jest moim zdnaiem najlepszy urząd w Gdańsku. Załatwiłem...
~Maciej
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 5 września 2016

Moja opinia o Zespole Obsługi Mieszkańców nr 4 wątek zamknięty Zawsze jak mam cokolwiek do załatwienia to obsługa miła, kompetentna,...
~Edward
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 21 lipca 2016

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry