Widok
stronki nie maja...
bardzo sympatyczni ludzie
glownie on spiewa, babeczka prowadzi impreze (konkursy, wyciaga ludzi do tanca i takie tam)
mają fajne konkursy, oczywiscie są otwarci na nowe propozycje
i są nie drodzy (um podpisywana pod koniec 2006 roku - 1100zł)
moj brat byl nimi zachwycony i nam ich polecil.
bardzo sympatyczni ludzie
glownie on spiewa, babeczka prowadzi impreze (konkursy, wyciaga ludzi do tanca i takie tam)
mają fajne konkursy, oczywiscie są otwarci na nowe propozycje
i są nie drodzy (um podpisywana pod koniec 2006 roku - 1100zł)
moj brat byl nimi zachwycony i nam ich polecil.
ja niezmiennie AnPol - pan i pani, obydwoje śpiewają cudnie. Konkursy do wyboru, oczepiny bez przeciagania w czase, niedrodzy, przerwy króciutkie. Grają różne poisenki dla młodych i starszych. Moi goście byli zachwyceni. Może być też trzeci człowiek, stronki nie mają. E-mail anpol-styl@wp.pl, tel. 0-58 683 79 23, 0-508 186 857
My mieliśmy zespół Nevada.
Wszyscy - ze mną na czele - bawili się do 5 rano przy ich muzyce.
Można wziąć skład 2 lub 3-osobowy. Jeden koleś gra na saksofonie, i dwaj pozostali na klawiszach + gitara na niektórych kawałkach. Każdy z nich przyjeżdża swoim samochodem, a więc bankowo się nie upijają! Bardzo sympatyczni i weseli ludzie:) W czasie, gdy mają przerwę puszczają muzykę z płyt, więc nie jest cicho i dalej można się bawić.
Aż ich wyściskałam jak jechali do domu!
Wszyscy - ze mną na czele - bawili się do 5 rano przy ich muzyce.
Można wziąć skład 2 lub 3-osobowy. Jeden koleś gra na saksofonie, i dwaj pozostali na klawiszach + gitara na niektórych kawałkach. Każdy z nich przyjeżdża swoim samochodem, a więc bankowo się nie upijają! Bardzo sympatyczni i weseli ludzie:) W czasie, gdy mają przerwę puszczają muzykę z płyt, więc nie jest cicho i dalej można się bawić.
Aż ich wyściskałam jak jechali do domu!