Widok

Zgubiona torba

Bardzo proszę o pomoc!
Dziś 7.02 ok. godz. 12.15 w pociągu SKM na trasie Sopot - Wejherowo mój wnuk ze swim tatą zostawili czarną torbę adidas. W środku był pluszowy SŁOŃ, piłka do nogi Real Madryt i zielone korki chłopięce. Te rzeczy dla kogoś nie mają żadnej wartości, a dla wnuka mają ogromną wartość emocjonalną. Pluszak jest jego towarzyszem od pierwszego roku życia. Bardzo proszę, aby ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Trzymam kciuki aby się odnalazł !
popieram tę opinię 124 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czytaj ze zrozumieniem - dziś 07.02 ...przecież mozna pisac i udostępniać później posty, dlatego jest data !!!
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

To za godzinę

Jeszcze można to powstrzymać!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 12

Data inna w zrzucie ekranu ok

Ale dziś w raporcie jest też to wpisane, więc to się dopiero wydarzy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Mam nadzieję że zgubisz kiedyś coś wartościowego i wsadzisz o tym posta tutaj a ja się będę z Ciebie śmiał.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bawi Cię to że dziecko z pasją piłkarską spędza czas z rodziną i na treningach? Nie jest wożone autem pod drzwi tylko uczone jest zachowania i korzystania z komunikacji miejskiej. Nie siedzi i nie gra w gry cały dzień w ferie bo ma rodziców nieogarów? Zgubiło coś bardzo wartościowego co ma od urodzenia plus sprzęt piłkarski. Takie to zabawne? Jak coś zgubisz też to wstaw post tutaj i się pośmiejemy razem z Ciebie !
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 5

Czego się czepiacie post powtórzony z dnia wczorajszego bo fanty się jeszcze nie odnalazły ----jakiś problem ze zrozumieniem,nie do wiary
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 2

Biuro rzeczy znalezionych skm , może ktoś odniósł albo obsługa pociągu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oby się wszystko znalazło

A przede wszystkim ten jeden i wyjątkowy słonik ️️.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry