Widok
Olseen napisał(a):
> W moim przypadku była to prawa polarowa rękawiczka ''NBJ''.
> Wypadła mi na 100% między PK4 a PK5.
>
> tel. 663-401-425, olseen@o2.pl
Znalazłem prawą polarową rękawiczkę. Nie wiem czy to "NBJ" na ściągaczu ma napis ART of POLO winter collection
Leżała sobie na trawie po prawej stronie drogi za PK7
> W moim przypadku była to prawa polarowa rękawiczka ''NBJ''.
> Wypadła mi na 100% między PK4 a PK5.
>
> tel. 663-401-425, olseen@o2.pl
Znalazłem prawą polarową rękawiczkę. Nie wiem czy to "NBJ" na ściągaczu ma napis ART of POLO winter collection
Leżała sobie na trawie po prawej stronie drogi za PK7
Zgubiłem:
- Czapke czarną, najprawdopodobniej gdzieś w szatni w bazie.
- Mapę pierwszego kółka na 2-3 km przed PK8 z numerem startowym 391 w środku folii. Szkoda troche bo pamiątka by fajna była, hehe.
liquidx@go2.pl albo gg 2972509.
A rękawiczkę o której być może mowa widziałem, i kilka osób ją badało kiedy przechodziłem ale nie wiem czy w końcu zabrali ją ze sobą, nie jestem też pewien gdzie to było.
- Czapke czarną, najprawdopodobniej gdzieś w szatni w bazie.
- Mapę pierwszego kółka na 2-3 km przed PK8 z numerem startowym 391 w środku folii. Szkoda troche bo pamiątka by fajna była, hehe.
liquidx@go2.pl albo gg 2972509.
A rękawiczkę o której być może mowa widziałem, i kilka osób ją badało kiedy przechodziłem ale nie wiem czy w końcu zabrali ją ze sobą, nie jestem też pewien gdzie to było.
Ja zgubiłem 3 rzeczy na TP
1. zaraz po starcie a przed PK1 długopis (ale był tani i po drugie miałem zapasowy którego już nie zgubiłem)
2. w okolicach Marszewskiej Góry zgubiłem banana, ale na przepaku miałem jeszcze 4 więc też się nie martwiłem
3. w nieznanym miejscu zgubiłęm zapasową baterię AAA i na drugiej pętli MP3 już nie grała - i tego żałuję najbardziej.
Znalazłem 1 rzecz:
- sposób jak zostać Harpaganem w debiucie
Pozdrawiam
slasz
1. zaraz po starcie a przed PK1 długopis (ale był tani i po drugie miałem zapasowy którego już nie zgubiłem)
2. w okolicach Marszewskiej Góry zgubiłem banana, ale na przepaku miałem jeszcze 4 więc też się nie martwiłem
3. w nieznanym miejscu zgubiłęm zapasową baterię AAA i na drugiej pętli MP3 już nie grała - i tego żałuję najbardziej.
Znalazłem 1 rzecz:
- sposób jak zostać Harpaganem w debiucie
Pozdrawiam
slasz
Zeby ten wątek miał jakikolwiek sens to ograniczcie się proszę do informacji o zgubionych/znalezionych wartościowych przedmiotach a nie piszcie pierdoły o zagubionych drogach/kartach/mapach i znalezionych drogach/sposobach itp itd.
Wątek sie zamula a nic z tego nie wynika
Pozdr/Jankes
Wątek sie zamula a nic z tego nie wynika
Pozdr/Jankes
----
"Time is nature's way of keeping everything from happening at once"
{Woody Allen}
"Time is nature's way of keeping everything from happening at once"
{Woody Allen}