Widok

Zgubione \ Znalezione

Jak wiadomo na tego typu impezach gubią się różne przedmioty dlatego sugeruje, że w tym miejscu możemy zrobic liste rzeczy zagubionych jaki i znalezionych.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przeklejam tu:
http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=8&i=13251&t=13251
Z moją Panią zgubiliśmy jedną opaskę odblaskową o wartości 2 zł - taką na rękę;)

Po drodze widziałem, że sporo osób zgubiło puszki po isostarach w środku lasu:]
jak również opakowania po Marsach czy Snickersach...
powtórzę zatem w tym miejscu informację o poszukiwaniu zaginionego licznika sigma

pozdrawiam,
Darek
srebrny??
...a my zgubiliśmy czapkę. Chyba gdzieś za 4 pkt. na TP Kolor fioletowy. Za to znaleźliśmy latarkę w lesie między pkt 3 a 4 (ok. 300-400m od pkt 3). Latarkę pozostawiliśmy w biurze rzeczy znalezionych u organizatora.
Po odjeździe Fabii kombi zaparkowanej pod kościołem, został na chodniku śpiwór. Odniosłem organizatorom.
Felicii nie Fabii. Sorki :)
Witam
Mamy w magazynie po Rajdzie trochę fantów. W tej chwilijeszcze nie powiem co się tam znajduje bo w nim nie byłem.
Jedynie licznik rowerowy Sigmy leży u mnie na biurku przez co Mickey może mieć nadzieję że jest jego.
Pozdrawiam
karol Kalsztein

Karol
Ja szukam lampki :)
teraz przeczytałem dokładnie rzeczywiście to nie Ty.
Nie mniej jakaś lampka też jest w magazynie, ręcznik, spiwór, rękawiczki i pare innych rzeczy też :))
Karol

Karol
To ja szukam Licznika. Cieszę się że się znalazł.
Komu stawiam piwo?

Darek
ja pod prysznicami znalazlem zegarek meski, oddalem w punkcie informacyjnym
Biały berecik sie znałazł.. chyba robiony na drutach.. węłniany..
chyba damski.. ale na głowie mojego kolegi tez dobrze lezał..

PZDR
Najprawdopodobniej na pk 9 tulipan przeciwsłoneczny od aparatu Fuji 9600.
Witam.

A znalazł ktoś może w okolicach PK4 taką "czarną owalną cebulkę" o długości około 4 cm ? Cechy charakterystyczne: czerwony przycisk. Przez jakiś czas od zgubienia migała na niej co kilkadziesiąt sekund zielona diodka...

Wyjaśnienie: to był czujnik odległości przyczepiany do butów. Komplet do pulsometru firmy Polar.

Przejście przez płoty przetrwał, po łażeniu przez bagna też jeszcze był (ale mu się działać za bardzo nie chciało ;-)), a odpadł najpewniej "na azymucie" na odejściu od PK4...

Kurka, szkoda mi go, jak i tego, że nie mogłem sprawdzić, ile w rzeczywistości przeszedłem... Na dojściu do PK1 był "dodatek" w postaci 1 km, a na dojściu z PK1 do PK2 wyszło o 300 metrów mniej niż organizatorom :>. Ach, te azymuty i skakanie przez potoki ;-).

Pozdrawiam,
Japco

PS. Ten Harp był chole**** drogi przez tą stratę :/.
A ja znalazłam mały gadżecik elektroniczny (ale, niestety, nie to, co zgubił Japco). Zgubiciela proszę o kontakt mailowy - odeślę urządzenie pocztą.
Znalazlem mape na przecince do PK4, niedaleko za bagnami, nie bylo w folii numeru startowego wiec ją zabralem.

Nic nie zgubilem!
Ja natomiast znalazłem lewą rękawiczke gdzies na pierwszej pętli TP, jesli ktos rozpozna ja jako swoja i chciałby ja odzyskac to niech da znac na olseen@o2.pl, ponizej zamieszczam zdjecia...

http://www.hot.jpg.pl/44536
http://www.hot.jpg.pl/44537
Ja zgubilem wielofunkcyjny klucz rowerowy CrankBrothers w okolicy PK17
doladnie na gorce jadac glowna droga przez las (Warcino-Jez. Lewarowe) w strone PK2 (mniejwiecej w polowie miedzy zjazdem z PK17 na wspomniana glowna droga a jeziorem). To oczysiwscie tylko przypuszczenia, moglem go zgubic w dalszej czesci trasy.

LIRO team
coś znaleźliśmy opuszczając bazę w niedzielę, wygląda na lekko "przejechany' bo przechodzony to az głupio napisać ;) , prosimy o dokładny opis podejrzanego o zagubienie gdyz poniewaz az nie chce nam sie wierzyć że znaleźliśmy zestaw kluczy samego mistrza :D
Ja zgubiłem (zostawiłem w pośpiechu gdzieś w bazie) czarną płócienną siatkę z mapami i całą harpaganową makulaturą.

T.Ż.
gdzieś pewnie w bazie zawieruszyła mi się rękawiczka rowerowa kol. fioletowawo-szaro-czarnego, logo GT - może komuś się rzuciła w oczy...
Lampka tylna Cateye w środku dwa akumulatorki AAA
zgubiona na jeszcze w Kobylnicy na drodze wyjazdowej do PK9

/stasko
Ja zagubiłem w bazie parę rękawic rowerowych w kolorze czarnym i czapkę szarą z polaru.
Karol, kiedy ujawnisz zawartość magazynu?
zgubiłem zapalniczkę typu zippo z logo BP, nie ma żadnej wartości ale byłem do niej przywiązany
jac.
Witam
Wydaje mi sie ze zostawilem w bazie krotkie spodenki biegowe, jesli tak to z checia bym je odzyskal - prosze o kontakt
Karol! puk, puk! Co z tym magazynem?
Dot. Nocnej Masakry 2007:
Zostawiłem na bazie w Międzyrzeczu brązowy polar. Jeśli znalazłby się ktoś kto jest obecnie w jego posiadaniu, poproszę o kontakt na maila: mailto:p-jawor@wp.pl