Widok

Zgubiono obrączkę:(

Witam, dziś w nocy zgubiłem obrączkę, prawdopodobnie w Gdańsku Wrzeszczu. Na znalazcę czeka nagroda. Tel. 660 516 210
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a gdzie w nocy zgubiłeś obrączkę? o_O
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
nie licz ze ktos sie zglosi, poszukaj w okolicznych lombardach bo tam pewnie jest
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Idź do złotnika i zamów nową obrączkę. Życzę Ci, abyś trafił na uczciwego znalazcę, ale...takich jest coraz mniej
Niech wszyscy, którzy źle mi życzą, pocałują mnie w d*pę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mam obawę, że autor posiał obrączkę w dwuznacznych okolicznościach.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Hmm..też tak uważam.
Popełnię nawet przypuszczenie, że zdjął obrączkę, gdzieś wsadził...i zapomniał gdzie:) Wpadł w panikę i szuka wyjścia z trudnej sytuacji.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Istnieje prawdopodobieństwo, że umówił się na randkę, zdjął obrączkę, bo chciał udawać singla no i...wypadła mu z kieszeni...
Też tak pomyślałem. Po co zdradzać? Nie lepiej się rozstać i być uczciwym chociażby wobec własnych uczuć (lub ich braku)?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Do tego trzeba być odważnym i uczciwym. Żałosne tchórze mają z reguły niedowłady decyzji. Niektórym odpowiada podwójne życie...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Temat rzeka...na zupełnie inny wątek.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Taa...Jakoś nie mam nastroju, aby go założyć
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kiedyś trzeba będzie ten temat "przegadać".
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Halewicz: liczę na Ciebie. Ja mam doła. Ty to lepiej zrobisz lepiej:)
uczciwy zlalazca to moze sie znajdzie ,ale czy uczciwy poszukujący jest?bo jaka pewnosc ze ktos sie zglosi ,ze znalazl ,umowia sie na spotkanie, a poszukujacy zglosi na policje ze zlodziej chce od niego kase za obraczke? ja bym nie oddawala, :) to raz. dwa ,ze jaka jest nagroda zeby oplacalo sie oddawac? i zeby tobie nie oplacalo sie kupowac? jakby to byla zdrada to mysle ze sprecyzowal by miejsce zgubienia.
> jakby to byla zdrada to mysle ze sprecyzowal by miejsce zgubienia.

... o ile pamiętałby szczegóły dnia poprzedniego :]
zgubienie obrączki to patologia
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
"uczciwy zlalazca to moze sie znajdzie ,ale czy uczciwy poszukujący jest?bo jaka pewnosc ze ktos sie zglosi ,ze znalazl ,umowia sie na spotkanie, a poszukujacy zglosi na policje ze zlodziej chce od niego kase za obraczke? ja bym nie oddawala, :) to raz. dwa ,ze jaka jest nagroda zeby oplacalo sie oddawac? i zeby tobie nie oplacalo sie kupowac? jakby to byla zdrada to mysle ze sprecyzowal by miejsce zgubienia."

Trochę to przekombinowane z tą policją. Jeżeli ktoś znalazł tą obrączkę i będzie chciał ją oddać to właściciel nie będzie kombinował z policją tylko ją odbierze, ładnie podziękuje i będzie szczęśliwy że żona o niczym się nie dowie.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
żona wie o wszystkim, bo tu nie ma nic do ukrycia. Wkurza mnie takie snucie domysłów i dopisywanie scenariuszy. Obrączka spadła mi z palca- piszę, że we Wrzeszczu, bo tam czekałem na kolejkę. Miałem ze sobą bagaże i widocznie podczas brania torby mi spadła- była za luźna. Szukam jej dlatego bo miała wartość sentymentalną, a nie dlatego, żeby żona się nie dowiedziała, zresztą nie wiem, jak można ukryć coś takiego- chyba nie trudno zauważyć, że nie mam jej na palcu.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Teraz złoto opłaca się sprzedać jak się znajdzie obrączkę.
Wątpię by ktoś kto miał szczęście znaleźć złoto chciał je oddać tymbardziej osobie, która nie opisuje jej w szczególny sposób, nie podaje jak i gdzie jest zdobiona czy grawerowana jaki ma odcień (biały, żółty, czerwony) , rozmiar itd. nawet nie zamieszcza zdjęcia z widoczną dłonią.
Ja też mogłabym teraz codziennie zamieszczać ogłoszenia we wszystkich lokalnych gazetach i forach, że zgubiłam obrączkę i odbiorę za symboliczną nagrodę, bez podawania szczegółów jest szansa że po paru miesiącach kilka obrączek bym uzbierała od uczciwych znalazców. Każdemu dałabym po 20 zł a sama miałabym po sprzedaniu ze 2tysiące zł
no ale chyba wiadomo, że gdyby jednak jakiś uczciwy znalazca się znalazł, to zanim by oddał obrączkę to wypytałby o jakieś szczegóły. Ja też tutaj bym nie opisywała jak ona wygląda, bo ktoś mógłby takie samo ogłoszenie dać na innym portalu i tym samym zgarnąć moją obrączkę, jeśli znalazca odpowie na tamto ogloszenie....
znalazłam męską obrączkę z grawerką "Gosia, /...data.../ 2005". Jeżeli należy do Ciebie, napisz disette@o2.pl
pod łóżkiem znalazłaś? :))))))))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
niestety to nie ta, ale dzięki za dobre chęci:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hydepark

Dlaczego w pl absolutnie kazdy najupiorniejszy zbrodniarz i/ lub wykolejeniec dostaje swobodny i bezkarny dostep do dzieci? (3 odpowiedzi)

wystarczy zeby mial sprawne narzady rozrodcze. np. bestialska psychopacica wabi do kanalu rodnego...

telefon do 1000zł (125 odpowiedzi)

Witam, chciałbym wymienić już mojego leciwego smartfona. Co możecie polecić w cenie do 1000zł?

sklep z pokrowcami, etui do telefonów (22 odpowiedzi)

Witam! Poszukuje dobrego i niedrogiego sklepu z pokrowcami/etui do telefonów w Gdańsku....

do góry