Widok

Zgubiono obrączkę

W dniu dzisiejszym (20.12.2015r) między godziną 13.30 - 16 w Parku Reagana (okolice placu zabaw) oraz na trasie do morza (okolicy wejścia na plażę nr 60) mój mąż zgubił obrączkę (z grawerem w środku) nie podam teraz co, było wygrawerowane, aby nikt nie podszywał się, że to jego własność. Dzisiaj wiele osób było tego dnia w okolicy - wiele z dziećmi, może ktoś znalazł. Uczciwego znalazcę proszę o kontakt: 606109725 lub 669483667
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Będę wredny: po co ją zdejmował? ;>
Bo sama z pewnością nie spadła :D

A poważnie: jeśli ktoś nie znalazł przypadkowo, to znajdą ją goście z wykrywaczami metalu, którzy na takie właśnie "łupy" liczą.
Nie sądzę, aby mieli ochotę oddać :/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Co nie zmienia faktu, że Twe zdanie w tym wątku Sadylu niczego nie wnosi :P

Życzę powodzenia, znam ten ból :(

Może jednak są jeszcze na tym świecie uczciwi ludkowie z tyci tyci sumieniem na ramieniu ;)))
Nie zdejmował, prawdopodobnie ześlizgnęła się przy ściąganiu rękawiczek. Wiem, jakie są realia, ale wiem również, że chodzą po tym świecie i ludzie uczciwi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
@Ilona:

Oczywiście, że nie wnosi.
Ale to forum dyskusyjne a nie dział z ogłoszeniami "zgubiono/znaleziono"

@zabolinka:

Na Twoim miejscu przejechałbym się tam dzisiaj/jutro.
Z jednej strony.. jest szansa, że znalazł ktoś uczciwy, kto na Forum nie zagląda. I porozlepiał informacje o znalezisku.

Z drugiej... można samemu rozlepić ogłoszenia.
Jeśli obrączka jest charakterystyczna (np. ten grawerunek) to na miejscu zbieraczka z wykrywaczem wolałbym się zwrócić do Ciebie, licząc na "znaleźne", niż po prostu iść gdzieś do komisu/lombardu go pogonić. Bo zawsze jest ryzyko, że zgłosiłaś na Policji jej kradzież a wówczas "zbieraczek" może mieć spore problemy.
Ogłoszenia o zgubie zostawiłam już wczoraj...także jeśli ktoś, będzie miał tyle "szczęścia", żeby znaleźć, to jedynie od jego dobrej woli będzie zależało, czy się sam zgłosi i odda.

Inne tematy z forum Inne

Jak otworzyć sklep internetowy (80 odpowiedzi)

Przymierzam sie nad otwarciem własnego sklepu internetowego. Mianowicie do tej pory sprzedawałam...

Stworzenie sklepu internetowego (6 odpowiedzi)

Witam, jaki polecacie CMS dla sklepu internetowego pod 15 tys. zabawek ? Co polecacie Atomstore...

Prywatny detektyw - szukam (80 odpowiedzi)

Szukam dyskretnego detektywa z licencją - czy możecie kogoś polecić? Mam problem i szukam kogoś...

do góry