Widok

Zgubiony czujnik kadencji

Hej, w punkcie 54.430054, 18.023482 mam ostatni zapis, jeśli by ktoś jechał na trasie Mirachowo-Miłoszewo i zechciało mu się spojrzeć na pobocze (albo na drogę) to może znajdzie. Chociaż albo został rozjechany przez samochody, albo się sturlał w trawę i będzie leżał tak już na zawsze. Czujnik kadencji Sigma ANT+. Za znalezienie nagroda. W ostateczności nagrodą może być on sam. Ja myślałem, że jakiś kamień mi spod opony wyskoczył, jakiś czas później zobaczyłem brak wskazania kadencji, a w domu okazało się, że się cofnąłem za mało i może leży tam całkiem widoczny. Prawdopodobieństwo znalezienia małe, ale jakby komuś się chciało...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

No to nie ma jazdy. Ale spróbuj poszukać u Beethovena.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A jeszcze lepiej zostań Beethovenem roweru. On pisał kadencje bez czujnika, bo był głuchy!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rowery

Jaki rower dla wysokiej kobiety? (129 odpowiedzi)

Przymierzam się do zakupu roweru, ale nie mam pojęcia jaki wybrać. Czy ktoś bardziej obeznany w...

Skradziono rowery Habenda ul. Wielkopolska (20 odpowiedzi)

skradziono 2 rowery MTB, proszę o kontakt w razie znalezienia lub widzenia takowych na...

rowerek treningowy stacjonarny - gdzie kupię? (14 odpowiedzi)

Gdzie mogę kupić w Trójmieście rowerek treningowy stacjonarny w cenie ok. 200 zł? Decathlon,...

do góry