Widok
Zielona Aleja
Zielona Aleja powstała na Morenie, w sąsiedztwie dużego osiedla Królewskie Wzgórze, które zrealizowane zostało przez tego samego dewelopera. Lokalizacja inwestycji na wzgórzach morenowych dla mieszkańców oznacza odpoczynek od śródmiejskiego zgiełku oraz życie w zorganizowanej dzielnicy, gdzie blisko jest do obiektów handlowych i usługowych.
Z osiedla szybko dojechać można do śródmieścia Gdańska jak i do Wrzeszcza dzięki rozwiniętej komunikacji autobusowej. Z Zielonej Alei szybko można także ...
więcej o inwestycji
więcej o inwestycji
Kupujący
Nie będzie, miejsca parkingowe ogólnodostępne tylko na początku ul. Morenowe Wzgórze, jak to teraz ma miejsce, czyli zbyt mała ilość do potrzeb.
Do tego kupując mieszkanie, można zakupić tylko jedne miejsce postojowe do mieszkania, w biurze poinformowali nas, że jak zostaną sprzedane wszystkie mieszkania, a zostaną miejsca, będzie można dokupić, dziś mogą tylko wpisać na listę ;)
Do tego kupując mieszkanie, można zakupić tylko jedne miejsce postojowe do mieszkania, w biurze poinformowali nas, że jak zostaną sprzedane wszystkie mieszkania, a zostaną miejsca, będzie można dokupić, dziś mogą tylko wpisać na listę ;)
Przydałby się jakiś dobry salon kosmetyczny, wcale nie ma tego dużo w okolicy
Pękające szyby
Witam
Byłem dziś obejrzeć z zewnątrz osiedle zielona aleja. Zaobserwowałem niepokojące zjawisko w nowych budynkach tych w trakcie budowy. W bloku 3 i 4 masowo pękają szyby. Jest tego dużo i usterki są widoczne z ulicy. Kilka tygodni wstecz nie było tego widać na szybach a przynajmniej nie w takiej skali. Wygląda na to że jakość szyb słaba.
Byłem dziś obejrzeć z zewnątrz osiedle zielona aleja. Zaobserwowałem niepokojące zjawisko w nowych budynkach tych w trakcie budowy. W bloku 3 i 4 masowo pękają szyby. Jest tego dużo i usterki są widoczne z ulicy. Kilka tygodni wstecz nie było tego widać na szybach a przynajmniej nie w takiej skali. Wygląda na to że jakość szyb słaba.