Widok

Zielona Park

Zielona Park i Zielona Park 2 Łostowice Temat dostępny też na forum:
Zielona Park, jak sama nazwa wskazuje, zlokalizowana jest w okolicy licznych terenów zielonych. W pobliżu znajdują się także dwa zbiorniki wodne: Wielkopolska i Świętokrzyska II. Takie otoczenie zapewnia miejsce do aktywnego spędzania czasu na świeżym powietrzu – biegania, spacerów, czy jazdy na rowerze. Bezpośrednie sąsiedztwo zbiornika Wielkopolska sprawia, że lokalizacja jest po prostu ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Zielona Park 2

W pobliżu jest sporo zieleni. Moja psinka już ma nawet swoje określone ścieżki. Przyjemność spacerowania jest po obu stronach ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

Przemo

A lasek obok jest naprawdę piękny!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Kinga

Mój Pupil też ma już swoje trasy. Kiedyś mieszkając w innym mieście nie miałam w pobliżu tyle zieleni. Tu aż chce się wyjść z Psiakiem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

Krysia

To fakt, warunki idealne do wyjścia z psem. Gdyby tak jeszcze moja Pociecha z chęcią wychodziła, to byłoby extra. Leniwy piesek mi się trafił :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

super że zmieniłaś/łeś ip z 91.232.191.* bo piąty komentarz i dialog ze samym sobą to siara
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Może zamiast kupować (lub samemu pisać) pieskie opinie, jaśnie pan deweloper raczyłby nam wręczyć klucze po roku opóźnienia?

I co z poprawą usterek po odbiorze technicznym?

Do zielona park 2: nie ma co się zachwycać, że szybko idzie budowa. I tak jeszcze z rok poczekacie na przyłącze, a na osłodę dostaniecie tekst, że za tanio Wam sprzedali, bo pandemia, bo inflacja.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

chłopie nawet ip nie zmieniłeś i widać że sobie odpowiadasz. Sąd czeka!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

nieklient

4 litery mi uratowaliście. Więc postoje i podziękuje, a wam życzę powodzenia w walce o swoje.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zielona Park 2

Ale duże te mieszkania. W sam raz dla dużej rodzinki :) Czy tu także jest możliwość wykończenia pod klucz?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Drogi Deweloperze

Trochę męcząca ta zabawa w obiecanki-cacanki. Gdzie te klucze?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

autopromocja śmierdzi na kilometr

wykończyć to może... Ciebie z tym czekaniem i niedotrzymanymi terminami
i pod jaki klucz? Ten, który mieliśmy dostać rok temu?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie będzie przyłącza w najbliższym czasie, ponieważ mieszkańcy osiedla Wielkopolska 26 nie zgadzają się na udzielenie służebności Interium na przyłącze, dopóki Hartuna nie naprawi wszystkich fuszerek. Przyłącze niestety dla Was znajduje się u nas na działce. Sprawa idzie do sądu, Wam też radze wnieść sprawę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

do mieszkańców zielona park i wielkopolska 26

idziemy wspólnie do sądu. proszę o kontakt z bamitem i nie dać się mamić obietnicami.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja się chętnie skontaktuję, proszę o jakiś kontakt
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Prace coraz szybciej idą. Jeszcze trochę i podejrzewam, będzie już gotowe do zamieszkania.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A taka byłam zainteresowana zakupem domu...Ogladałam okolicę, rzuty domów. Dziękuję, że mnie ostrzegliscie!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy w sezonie letnim/turystycznym jest tłocznie ? Czy raczej jest spokojnie w tym okresie ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jako świeżo wprowadzeni mieszkańcy stanowczo odradzamy! Pomijając już karygodne opóźnienie w odbiorze, deweloper interium nic nie robi sobie ze zgłoszeń wymagających pilnej interwencji. Nie odbiera telefonów, nie odpowiada na wiadomości. Jeśli nie chcecie Państwo, tak jak my, zmagać się z notorycznym problemem braku ciepłej wody i brakiem kontaktu ze strony dewelopera, stanowczo przestrzegamy przed zakupem. Szkoda zdrowia, nerwów i pieniędzy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nowy OK

A mi inwestycja się mega podoba. Rzeczywiście deweloper ma przesunięcie terminu ale który nie ma.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dzień dobry,
Właśnie zastanawiamy się nad kupnem domu w inwestycji Zielona Park 2. Czy mogą Państwo przybliżyć co jest nie tak? Domy wyglądają na skończone l, w niektórych trwają prace wykończeniowe. Z góry dziękuje za odpowiedź.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0